Rizenin Sesi
Rizenin Sesi
Yağmur
Rize · 20°C
Diğer
Bizi Takip Edin
26 Kasım 2022 - 13:08 - Güncellenme: 02 Aralık 2022 - 09:39 G: 02 Aralık 2022 - 09:39

RİZE'DE KAPATILAN TÜPTE ONARIM ÇALIŞMASINA NEDEN BAŞLANMIYOR

0 Okunma 0 Paylaşım
RİZE'DE         KAPATILAN TÜPTE ONARIM ÇALIŞMASINA NEDEN BAŞLANMIYOR

Türkiye'nin yapımı tamamlanan en uzun tüneli olan Rize ve Erzurum karayolu üzerinde Ovit Dağı'nda bulunan Ovit Tüneli’nde altyapı bakım ve onarım çalışmaları için İkizdere-İspir yönündeki tüp 1 Kasım tarihinde ulaşıma kapatılmıştı.
     

Rize Valiliği’nden 1 Kasım 2022 tarihinde yapılan açıklamada, çalışmaların devamı müddetince ulaşımın diğer istikametten iki yönlü (gidiş-geliş) olarak sağlanacağı belirtilerek, “Güzergâhı kullanacak sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.” ifadelerine yer verilmişti.
     

1 Kasım 2022 tarihinde kapatılan İkizdere gidişindeki sağdaki tüpte henüz bir çalışmanın olmaması yöre insanını da endişeye sevk ediyor.’’ yaklaşık 1 ay oldu Tünel kapatıldı ama henüz hiçbir çalışmanın başlamaması üzüntü verici. Tünelin zemin asfaltında oynama tespit edilmiş ve bu yüzden ulaşıma kapatılmıştı. Bugüne kadar niye çalışma başlamadı bilinmiyor. Tünel onarımına ne zaman başlanacak.Karayolları yetkililerini daha duyarlı olmaya davete diyoruz’’ dediler.

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!