RİZE'DE LOJMANDA ÖLÜ OLARAK BULUNDU
Rize’nin İkizdere ilçesinde görev yapan imam hatip Şeref Keskinsoy, kaldığı cami lojmanında hayatını kaybetmiş halde bulundu.
Rize’de İmam Cami Lojmanında Ölü Bulundu
Rize’nin İkizdere ilçesinde görev yapan imam hatip Şeref Keskinsoy, kaldığı cami lojmanında hayatını kaybetmiş halde bulundu. Acı olay ilçede ve görev yaptığı cami cemaatinde büyük üzüntüye yol açtı.
Edinilen bilgilere göre, Trabzon’un Araklı ilçesi Aytaş Mahallesi nüfusuna kayıtlı olan Şeref Keskinsoy’dan bir süredir haber alamayan yakınları ve çevresindekiler durumu yetkililere bildirdi. İhbar üzerine cami lojmanına gelen ekipler, içeri girdiklerinde Keskinsoy’u hareketsiz halde buldu. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Keskinsoy’un hayatını kaybettiği belirlendi.
Olay yerine gelen jandarma ekipleri lojmanda inceleme yaparken, Keskinsoy’un ölümüne ilişkin detayların netleşmesi için soruşturma başlatıldı. İlk incelemelerin ardından imam hatibin cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumuna gönderildi.
Şeref Keskinsoy’un vefat haberi ailesi, yakınları ve sevenleri başta olmak üzere İkizdere ilçesinde derin üzüntüye neden oldu. Görev yaptığı camide sevilen ve saygı duyulan bir din görevlisi olduğu öğrenilen Keskinsoy’un ani ölümü, ilçe halkını yasa boğdu.
Olayla ilgili soruşturma sürerken, kesin ölüm nedeni yapılacak otopsinin ardından açıklığa kavuşacak.
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
RİZE'DE ARAÇTA KALP KRİZİ GEÇİREN MUHTAR HAYATINI KAYBETTİ




Son Haberler
RİZELİ HOCAYA YENİ GÖREV



