Rizenin Sesi
Rizenin Sesi
Yağmur
Rize · 20°C
Bizi Takip Edin
12 Mart 2021 - 15:29 - Güncellenme: 02 Aralık 2022 - 09:39 G: 02 Aralık 2022 - 09:39

RİZE'DE MART KARI

0 Okunma 0 Paylaşım
RİZE'DE MART KARI

Mart ayında yağan kar ilçenin yüksek kesimlerinde ulaşımda aksamalara sebep olurken İlçe Özel İdare ve Karayolları ekipleri kar mücadelesi aralıksız devam ediyor.

    
Rize-Erzurum karayolunu ulaşıma açık tutmak için Karayolları ekiplerinin kar ile mücadele çalışması Sivrikaya-Dereköy arasında devam ediyor. İlçe ile Ovit Tüneli girişinde 25 cm kalınlığına ulaşan kar ile mücadelede yola çıkacak araçlarda zincir ve çekme halatı ile kar lastiği bulundurulması özellikle istendi. Köy yollarında da İlçe Özel İdare ekiplerinin yol açma çalışmaları devam ediyor.

   
Kar yağışının devam ettiği sabah saatlerinde büyük araçların zincirsiz Erzurum’a geçişlerine İlçe Jandarma ekipleri tarafından bir süre izin verilmedi.

 

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!