Rizenin Sesi
Rizenin Sesi
Yağmur
Rize · 20°C
Bizi Takip Edin
01 Mayıs 2024 - 07:46

RİZE'DE MUHTARLAR ÇALIŞTAYI

Rize Muhtarlar Federasyonu da çalıştayının yapılmasını önemsediklerini ve federasyon olarak her türlü desteği vereceklerini belirttik.

0 Okunma 0 Paylaşım
RİZE'DE MUHTARLAR ÇALIŞTAYI
31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşen Mahalli İdareler seçimlerinde, Rize'de muhtarlık görevi yürütmeye hak kazanan 343 köy muhtarına yönelik; yol, su, imar vb. konularla ve kurumların görev ve yetkileriyle ilgili yapılması planlanan  çalıştaya ilişkin değerlendirme toplantısı yapıldı.
 
Vali  İhsan Selim BAYDAŞ'ın başkanlığında  gerçekleşen ve Rize Muhtarlar Federasyonunun  iştirak ettiği  toplantıya Vali Yardımcısı Murat ÖZTÜRK, İl Genel Meclisi Başkanı Ali İmran BÜYÜK, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Hüseyin SARI, Genel Sekreter Yardımcıları Yunus Emre Ayar ve Erol BIYIK  katıldı.
 
Vali Baydaş'ın, köylere yönelik kamu kurumlarınca sunulan hizmetlerden vatandaşlarımızın en verimli ve en hızlı bir şekilde faydalanmasını sağlamak için köy muhtarlarımızı, sunulan hizmetlere ilişkin bilgilendirmek, başvuru yerleri, usulleri ve süreçlerine dair donanımlı hale gelmelerini sağlamak ve bu konularda muhtarlarımızın sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getirmelerine yardımcı olmak için yapılması planlanan çalıştay için hazırlıkların tamamlanarak çalıştayın en kısa sürede yapılması talimatını verdiği toplantıda, Rize Muhtarlar Federasyonu da  çalıştayının yapılmasını önemsediklerini  ve federasyon olarak her türlü desteği vereceklerini  belirttik.
#RİZE #MUHTARLAR

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!