Rizenin Sesi
Rizenin Sesi
Yağmur
Rize · 20°C
Bizi Takip Edin
19 Ekim 2024 - 12:45 - Güncellenme: 19 Ekim 2024 - 13:09 G: 19 Ekim 2024 - 13:09

RİZE'DE SAĞANAK YAĞMURDAN EN ÇOK ETKİLENEN KÖY

Rize'nin Kalkadere İlçesinde dün gece yağan aşırı yağurun ardından İlçede en çok etkilenen YOLBAŞI Köyünde arazilerde tpek çok yerde toprak kayması meydana geldi.

0 Okunma 0 Paylaşım
RİZE'DE SAĞANAK YAĞMURDAN EN ÇOK ETKİLENEN KÖY

Rize'nin Kalkadere  İlçesinde dün gece yağan aşırı yağurun ardından  İlçede en çok etkilenen YOLBAŞI Köyünde arazilerde tpek çok yerde  toprak kayması meydana geldi.

Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan YOLBAŞI Köüyü Muhtarı Muammer UZUN ;

Kalkandere ilçesinde dün yağan yağmurların uzun süreli olması sebebiyle bundan en çok etkilenen köyün Yolbaşı köyü olduğunu belirtiyorum ve birçok noktada küçük büyük seller meydana geldi Allah'a şükür Can kaybımız yok yollarda birkaç noktada yollarımız kapalı vatandaşın arazilerinde çok miktarda tahribatlar olmuştur yine de Allah'a şükürler olsun ki herhangi bir can kaybımız yok vatandaşlara şu konuda uyarmak istiyorum yağmurlar an itibariyle yine başlamak üzere özellikle çay bahçelerinde olan vatandaşlarımızın güvenli bölgelere geçmelerini ve çay bahçelerinden çıkmalarını tavsiye ediyoruz uyarıyoruz bu konuda çünkü yağmurların meteorolojiden alınan bilgiler salı gününe kadar kuvvetli yağacağı yönünde vatandaşlarımızın dikkatli olmasını istiyoruz Allah milletimizi tüm afatlardan sakınsın Allah beterinden korusun" dedi.

#RİZE #YOLBAŞI #SAĞANAK #YAĞMUR

Video

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!