RİZE'DE SEL MAĞDURLARI. 'CANIMIZI ZOR KURTARDIK'
'CANIMIZI ZOR KURTARDIK'
Rize'de, etkili olan sağanak nedeniyle Gündoğdu Mahallesi'nde bir apartmanın bodrum katını su bastı. Belediye ekipleri, geldikleri bölgede vidanjörle evdeki suların boşaltması çalışması başlattı. Suları fark etmeleri üzerine aile fertleriyle evi terk edip, dışarı çıktıklarını anlatan Cengizhan Buyuran, "Canımızı zor kurtardık suların girmeye başlaması ile beraber evden çıktık. Şu an evimiz sular altına gömüldü" dedi.
YOLDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
Gündoğdu Mahallesi'nde meydana gelen heyelan nedeniyle 1 otomobilin kısmen toprağa gömüldüğü Veliköy yolunda, belediye ekiplerinin, iş makineleriyle yol açma ve temizleme çalışması başlattığı belirtildi.
MAHSUR KALAN 6 KİŞİ KURTARILDI
Öte yandan, Çayeli ilçesine bağlı Demirhisar köyünde, evlerine yakın noktada meydana gelen heyelanda mahsur kalan aynı aileden 6 kişi de, AFAD ekiplerince kurtarıldı. Yağışın etkisini azalttığı kent genelinde sağanak ve beraberinde oluşan küçük çaplı heyelanlarda can kaybı yaşanmadığı da bildirildi.
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Gözden Kaçmasın
TABİP’te üretimden markalaşmaya uzanan hasat
Görüntüle →İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
RİZE'DE ARAÇTA KALP KRİZİ GEÇİREN MUHTAR HAYATINI KAYBETTİ




Son Haberler
İzmir Büyükşehir’den 100 Milyon TL’lik Kırtasiye Desteği



