RİZE’DE ŞİDDETLİ YAĞIŞ SONRASI İL ÖZEL İDARESİ EKİPLERİ SEFERBER OLDU
RİZE’DE ŞİDDETLİ YAĞIŞ SONRASI İL ÖZEL İDARESİ EKİPLERİ SEFERBER OLDU
Rize'de 22 Ağustos 2020 tarihinde başlayan şiddetli yağış, Merkez ilçe başta olmak üzere Çayeli, Güneysu ve Derepazarı ilçelerinde sel ve heyelanlara neden oldu.
Yağışın ilk saatlerinden itibaren sel ve heyelanların yaşandığı bölgelere müdahale eden Rize İl Özel İdaresi ekipleri, kapanan köy yollarının ulaşıma açılması ve tehlike arz eden bölgelerden vatandaşların tahliyeleri için adeta seferber oldu.
Rize İl genel Meclisi Başkanı İbrahim Türüt beraberinde Merkez İl Genel Meclisi Üyeleri ile birlikte merkez ilçedeki sel ve heyelan bölgelerinde devam eden çalışmaları takip etti.
İl genelinde 50 iş makinesi ve 56 personel ile sahada olan Rize İl Özel İdaresi ekipleri, toprak ve balçık temizleme çalışmalarını sürdürüyor.
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Gözden Kaçmasın
RİZE DE YENİ PARTI İLÇE BAŞKANLIGINA İLK ADAY
Görüntüle →İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
RİZE'DE ARAÇTA KALP KRİZİ GEÇİREN MUHTAR HAYATINI KAYBETTİ




Son Haberler
RİZELİ HOCAYA YENİ GÖREV



