Rizenin Sesi
Rizenin Sesi
Yağmur
Rize · 20°C
Bizi Takip Edin
09 Mayıs 2026 - 11:55

RİZELİ ERDOĞAN AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Orçay’ın Kurucusu Hızır Erdoğan 108 Yaşında Hayatını Kaybetti

0 Okunma 0 Paylaşım
RİZELİ ERDOĞAN AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Orçay ' ın kurucusu Hızır Erdoğan, tedavi gördüğü Ankara’da 108 yaşında hayatını kaybetti.

Haber: Faik BAKOĞLU

Rize Ticaret Borsası Başkanı ve Orçay Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erdoğan ile Pasifik Holding sahibi Fatih Erdoğan’ın dedesi olan Hızır Erdoğan için ilk cenaze töreni dün Hacı Bayram Camii’nde gerçekleştirildi.

İki erkek çocuk babası olan Hızır Erdoğan’ın cenazesi bugün Ortaköy Köyü’ndeki aile mezarlığında toprağa verilecek. Erdoğan, 14 yıl önce hayatını kaybeden eşi Ballı Erdoğan’ın yanına defnedilecek.

1986 yılında Orçay’ı kurarak Rize’de özel sektör çay sanayisinin önemli isimlerinden biri haline gelen Hızır Erdoğan, iş dünyasında bıraktığı iz ve bölge ekonomisine yaptığı katkılarla anılıyor.

Merhum Hızır Erdoğan’a Allah’tan rahmet; torunları Mehmet ve Fatih Erdoğan başta olmak üzere ailesine, sevenlerine, dost ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz

#HIIR #ERDOĞAN #ORÇAY

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!