Rize'nin Beyaz Karanfilleri Bilecik ve Düzce'de Çicek Açtı
Beyaz Karanfiller Bilecik ve Düzce'de Çicek Açtı
Beyaz Karanfiller Bilecik ve Düzce'de Çicek Açtı
Rize Beyaz Karanfil Madde Bağımlılığı ile Mücadele Derneği, İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğünce desteklenen "Genç Umutsun, Geleceğimsin" projesi çerçevesinde Bilecik ve Düzce'ye Tarihi Kültürel bir gezi düzenledi.
Haber : Yasemin Özçelik
İlk durağı Bilecik olan gezide önceki dönemlerde Rize Vali Yardımcısı olarak görev yapmış olan Bilecik Valisi Sayın Şefik Aygöl ve değerli Eşleri Nazlı Aygöl Hanımefendi'nin misafiri oldular. Bilecik’in Doğal,Kültürel ve Tarihi bilgilerini Vali Aygöl’den dinlediler.
Projenin ikinci ayağı olarak Düzce'de ise, Önceki dönem Rize Pazar Kaymakamı, Düzce Valisi Sayın Selçuk Aslan, Gölyaka Kaymakamı V.Selver Esra Arık, Gölyaka Belediye Başkanı Muzaffer Coşkun , Düzce Kültür Müdiresi Esra Alemdaroğlu ile Gölyaka Kültür Parkta söyleşide bir araya geldi.
Dernek Başkanı Birsen Ertan , proje kapsamında Bilecik ve Düzce'nin tarihi, kültürel ve doğal güzellikleri gençlere gezdirirken Düzce Valisi Sayın Selçuk Aslan'da gençlerin yetenek ve becerilerinin farkına varmalarının önemine işaret ederek kariyer hedeflerini belirlemeleri tavsiyesinde bulundu.
Söyleşi sonunda Rizeli şair Mehmet Ali Güneş, kendisinin kaleme aldığı şiir kitabı "Seraye"yi Vali Bey'e takdim etti.
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Gözden Kaçmasın
RİZE'NİN YENİ BAŞSAVCII VEKİLİ GÖREVE BAŞLADI
Görüntüle →İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
RİZE'DE ARAÇTA KALP KRİZİ GEÇİREN MUHTAR HAYATINI KAYBETTİ




Son Haberler
RİZELİ HOCAYA YENİ GÖREV



