RİZESPOR'UN KALECİ FENERBAHÇE'DE
Tarık Çetin Fenerbahçe’de: Rizespor’un Tecrübeli Kalecisi Sarı-Lacivertli Takımla Anlaştı
Çaykur Rizespor’da uzun yıllardır forma giyen ve takımın önemli isimlerinden biri haline gelen kaleci Tarık Çetin, Süper Lig devi Fenerbahçe ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.
2019 yılından bu yana yeşil-mavili formayı terleten ve sergilediği istikrarlı performansla Rizespor taraftarının sevgisini kazanan Tarık Çetin’in sözleşmesi bu sezon sonunda sona ermişti. Sözleşmesini yenilemeyen 27 yaşındaki eldiven, kariyerinde yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor.
Fenerbahçe ile 1 Yıllık Anlaşma
Fenerbahçe yönetimiyle yapılan görüşmeler sonucunda taraflar, 1 yıllık sözleşme üzerinde anlaşmaya vardı. Sarı-lacivertli kulüp, sezon içinde kaleci rotasyonunu güçlendirmek amacıyla Tarık Çetin’i kadrosuna dahil etti.
Rizespor Taraftarından Veda Mesajları
Rizespor formasıyla yıllar içinde birçok zorlu mücadeleye çıkan ve takımın Süper Lig’e yükselme sürecinde önemli katkılar sağlayan Çetin'e, sosyal medya üzerinden çok sayıda veda ve teşekkür mesajı yayınlandı. Taraftarlar, "Emeklerine sağlık Tarık" ve "Yolun açık olsun" gibi paylaşımlarla tecrübeli kaleciye destek oldu.
Yeni Sezon, Yeni Hedefler
Fenerbahçe’de forma rekabetine katılacak olan Tarık Çetin, büyük bir camiada kendini gösterme fırsatı bulacak. Kulüpten yapılan açıklamada, tecrübeli kaleciye başarı dilekleri iletilirken, sağlık kontrollerinin ardından resmi imzanın atılacağı belirtildi.
Rizespor’un emektar kalecisi artık sarı-lacivert renkler için ter dökecek. Fenerbahçe ile yeni bir maceraya yelken açan Tarık Çetin’e yeni kulübünde başarılar diliyoruz.
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Gözden Kaçmasın
RİZE'DE ŞAŞIRTAN KARAR. ADAY OLMAYACAĞIM
Görüntüle →İlginizi Çekebilir












