Rizenin Sesi
Rizenin Sesi
Yağmur
Rize · 20°C
Bizi Takip Edin
30 Eylül 2024 - 21:04 - Güncellenme: 30 Eylül 2024 - 21:10 G: 30 Eylül 2024 - 21:10

RİZE'YE YENİ BİR HİZMET BİNASI. İLK KAZMA VURULDU

İlçe Jandarma binasi yanında başlanılan hizmet binasının il Özel idaresi tarafından ihalesi yapılan yaklaşık 40 Milyon TL bedel ile sözleşmeye bağlanan Rize'nin ‘Çayeli İlçe Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası için ilk kazma vuruldu.

0 Okunma 0 Paylaşım
RİZE'YE YENİ BİR HİZMET BİNASI. İLK KAZMA VURULDU
Rize'nin  Çayeli İlçesinde  yeni ilçe Emniyet Müdürlüğü  yapimina başlandı. 
 
İlçe Jandarma binasi yanında başlanılan hizmet binasının il Özel idaresi tarafından ihalesi yapılan yaklaşık 40 Milyon TL bedel ile sözleşmeye bağlanan Rize'nin ‘Çayeli İlçe Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası için  ilk kazma vuruldu. 
 
Bin 106 metrekare inşaat alanı üzerine yöresel mimariye uygun dış cephesi ile tasarlanan bina; bodrum, zemin ve iki normal kattan oluşarak Çayeli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne özgü idari birimlere hizmet edecektir.
 
Büyük bir aksilik olmadığı atktirde  Yeni hizmet binasıının  2025 yılının Ağustos ayında hizmete girmesi bekleniyor.
 
Haber: Bayram Arif TURAN
#çayeli #emniyet #müdürlüğü #hizmet #binası #yapımı

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!