Rizenin Sesi
Rizenin Sesi
Yağmur
Rize · 20°C
Bizi Takip Edin
08 Haziran 2026 - 18:32 - Güncellenme: 08 Haziran 2026 - 20:36 G: 08 Haziran 2026 - 20:36

SÖZ KONUSU PAYLAŞIM SEHVEN YAPILMIŞTIR.

Ak Parti Rize Milletvekili Harun MERTOĞLU Rize'de Çaykur Genel Müdürü tarafından yapılan açıklama ile ilgili bir açıklamada bulundu

0 Okunma 0 Paylaşım
SÖZ KONUSU PAYLAŞIM SEHVEN YAPILMIŞTIR.

Mertoğlu açıklamasında;

Rizeli olmaktan da Ardeşenli olmaktan da büyük bir onur duyuyorum. Rize’mizin tüm ilçeleri, mahalleleri ve insanları bizim ortak değerimizdir. Birliğimizin ve kardeşliğimizin temelinde aynı kültürü, tarihi ve geleceği paylaşmamız bulunmaktadır.

Son günlerde kamuoyunda tartışmalara konu olan sosyal medya paylaşımıyla ilgili gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Bu süreçte düşüncelerini ve eleştirilerini dile getiren tüm hemşerilerimizin görüşleri bizim için kıymetlidir.

Konuya ilişkin olarak Sayın Genel Müdür tarafından yapılan açıklamada paylaşımın sehven gerçekleştiği ve gerekli düzeltmenin yapıldığı ifade edilmiştir. Bununla birlikte, ortaya çıkan kırgınlıkların ve rahatsızlığın da farkındayız. Benzer durumların tekrar yaşanmaması adına gerekli hassasiyetin gösterileceğine inanıyoruz.

Hiçbir tartışmanın ilçelerimiz veya insanlarımız arasında ayrışmaya neden olmasına izin vermemeliyiz. Hepimiz aynı şehrin, aynı kültürün ve aynı kardeşlik hukukunun mensuplarıyız. Bizim önceliğimiz; vatandaşlarımızın huzuru, kardeşliği ve ortak geleceğidir.

Bugün ihtiyaç duyduğumuz şey; sükûneti korumak, sağduyuyla hareket etmek ve ortak değerlerimize sahip çıkmaktır.

Bu vesileyle tüm hemşerilerime sevgi, saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum.

#harun #mertoğlu #çaykur

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!