10 Eylül 2020 - 11:42
TÜM UYARILAR; MAALESEF BOŞA GİDİYOR.....
Defalarca yazdık, bu işin şakası yok. Kısıtlama günlerini hatırlayalım, kimlere kısıtlama yapılmışsa devletin yasağını beklemeden o kişiler kendileri kısıtlamaya girmelidirler. Tüm uyarı ve ikazlar boşa gidiyor.
Vaka sayısına bakın, ister doğru diyelim ister eksik açıklanıyor. Ölüyor millet arkadaşlar, bundan öte yol mu var? Geçen hafta yazmıştık yineleyelim, bu hastalığa yakalananları videoya çekip ibret için yayınlayalım ki herkes görsün. Düğünler, asker uğurlamaları, kına geceleri aynen devam ettikçe bu iş bitmez. Kim önleyecek arkadaşlar? Birkaç kez maske takmayanları uyaralım dedik, kimi boş ver bir şey olmaz dedi, kimi atın ölümü arpadan olsun dedi, kimi ters baktı. Bu uyaranlar polisler olsa, ceza olsa… Adam arka cebinde taşıyor, demek ki, nefesi oradan alıyor.
Hala aşısı ve tedavisi bulunamayan virüs bizlere neler öğretti?
Temizliğin önemini....
Tedbirin ne kadar gerekli olduğunu..
Sağlığın ne kadar büyük hazine olduğunu
İnsanın ne kadar aciz olduğunu
Dünyanın ne kadar fani olduğunu
Ölümün ne kadar yakın olduğunu
Allah’ın ne kadar büyük olduğunu...
Devletin valisi, İl Sağlık Müdürü, Şehrimizde ki tüm Hastanelerin Başhekimleri, doktorları ve ekipleri, bizim için, sağlığımız için nasıl çırpınıyorlar.
Ya biz?
Maske takıyor muyuz?
Mesafeye dikkat ediyor muyuz, ellerimizi sürekli yıkıyor muyuz?
Bu soruların cevapları ‘evet’ olunca bu illet biter. Bu vurdumduymazlık, bu cehalet insanımızı öldürüyor. Kimse hastalığını saklamasın, hasta ziyaretleri yapılmasın, düğün, kına vs. asla olmasın. Topluma, aileye, kendimize saygı bunu gerektirir.
Kul hakkını nasıl öderiz?
Sağlıklı kalın....
Yorumlar
+ Yorum Yap
Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş ve tüm sorumluluğu üstlenmiş olursunuz.
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Gözden Kaçmasın
ÇOK MU SOSYALLEŞTİK, YOKSA ÖLÇÜYÜ MÜ KAYBETTİK?
Görüntüle →İlginizi Çekebilir
MÜMİNLER KARDEŞ Mİ, TAASSUP SAHİBİ Mİ?
5 PARMAK MISALI
MERKEZ BANKACILIĞININ ESKİ KURALLARI ARTIK YETERSİZ
Rüzgara göre yön belirleyenler,asla doğru yolu bulamamıştır"
Yapay ve Doğal Zeka;Aşk KOÇu, Peki Sonra?
Trend Makaleler
MERKEZ BANKACILIĞININ ESKİ KURALLARI ARTIK YETERSİZ
ANKARA-ANKARA ÇIK ARADAN!..
SDG KENDİNİ FESHETTİ, GÖZLER SONRAKİ ADIMDA
DEĞİŞEN TÜRKİYE’DE TARİKATLAR VE CEMAATLER
TRANSFER OLMADAN BU TAKIM YÜRÜMEZ..