Hasan KARAAHMETOĞLU
Köşe Yazarı
Hasan KARAAHMETOĞLU
 

RİZESPOR DA İFTAR MENÜSÜ ALANYA OLDU.

Rizespor zorlu Alanyaspor engeilini 2. yarıdaki oyunu ile sonuca giderken biraz daha rahatlamış oldu..İlk yarıda   her iki takım da bu güzel havada  sanki ramazan'ın da getirmiş olduğu uyuşukluk mu olacak adeta sahada gezinip durdular ..İki takım da  çok etkisiz bir oyun ortaya  koyarken 2. yarıda   GHEZZAL çok şık bir gol ve asist ile bireysel yeteneğini bu sezon Trabzonspor maçından sonra  da  konuşturarak biir bakıma da kendine gelmiş  oldu.. Golden sonra kendine gelen iki takım da tempoyu artırınca ortaya biraz daha zevkli bir oyun çıkmış oldu..                          Aslında maç öncesi İlhan palut sahaya çok  yanlış bir kadro  saha sürmesi kafalar da soru işareti bırakırken  2. yarıda erken gelen gol  bir bakıma  İlhan hocayı da kurtarmış oldu..Böyle bir  maçta üç stoper ile sahaya çıkmak  bana göre yanlış olup bunu da ilk yarıdaki  oyunun karşılığını da bulmuş oldu.Ama goller öyle zamanlarda  geldiki bazen oyunun temposu düşerken  beklenmedik anda gelmesi  ve sonradan oyuna giren  ZEGİRİ'nin de katksı yine Samsunspor maçında olduğu gibi iyi  3. golüde rahat buldu.. Sezon başından bu yana  çok iyi oynadığımız  ve galip gelemediğimiz bir çok maç olmasına rağmen özellikle 2.devre de  iyi oyundan çok galibiyetler daha ön planda olacağından  bu maçta olduğu gibi her ne kadar özellikle ilk yarıda vasat oyuna karşı maçtan galibiyet ile ayrılmak  zorlu lig periyodun da  biraz daha rahatlamamızı sağlamış oldu..Oyunun genelinde rakibe her ne kadar pozisyon olarak  fırsat vermeyen ama özellikle ilk yarıda bloklar arasında çok kopuk oynayan  bir ev sahibi takım 2. yarıda erken gelen  gol ile maçta biraz alevlenip canlanırken temposu da artan maçta galibiyet ile ayrılmak muhteşem oldu diyebiliriz.           
Ekleme Tarihi: 02 Mart 2025 - Pazar

RİZESPOR DA İFTAR MENÜSÜ ALANYA OLDU.

Rizespor zorlu Alanyaspor engeilini 2. yarıdaki oyunu ile sonuca giderken biraz daha rahatlamış oldu..İlk yarıda   her iki takım da bu güzel havada  sanki ramazan'ın da getirmiş olduğu uyuşukluk mu olacak adeta sahada gezinip durdular ..İki takım da  çok etkisiz bir oyun ortaya  koyarken 2. yarıda   GHEZZAL çok şık bir gol ve asist ile bireysel yeteneğini bu sezon Trabzonspor maçından sonra  da  konuşturarak biir bakıma da kendine gelmiş  oldu.. Golden sonra kendine gelen iki takım da tempoyu artırınca ortaya biraz daha zevkli bir oyun çıkmış oldu..
                       
 Aslında maç öncesi İlhan palut sahaya çok  yanlış bir kadro  saha sürmesi kafalar da soru işareti bırakırken  2. yarıda erken gelen gol  bir bakıma  İlhan hocayı da kurtarmış oldu..Böyle bir  maçta üç stoper ile sahaya çıkmak  bana göre yanlış olup bunu da ilk yarıdaki  oyunun karşılığını da bulmuş oldu.Ama goller öyle zamanlarda  geldiki bazen oyunun temposu düşerken  beklenmedik anda gelmesi  ve sonradan oyuna giren  ZEGİRİ'nin de katksı yine Samsunspor maçında olduğu gibi iyi  3. golüde rahat buldu.. Sezon başından bu yana  çok iyi oynadığımız  ve galip gelemediğimiz bir çok maç olmasına rağmen özellikle 2.devre de  iyi oyundan çok galibiyetler daha ön planda olacağından  bu maçta olduğu gibi her ne kadar özellikle ilk yarıda vasat oyuna karşı maçtan galibiyet ile ayrılmak  zorlu lig periyodun da  biraz daha rahatlamamızı sağlamış oldu..Oyunun genelinde rakibe her ne kadar pozisyon olarak  fırsat vermeyen ama özellikle ilk yarıda bloklar arasında çok kopuk oynayan  bir ev sahibi takım 2. yarıda erken gelen  gol ile maçta biraz alevlenip canlanırken temposu da artan maçta galibiyet ile ayrılmak muhteşem oldu diyebiliriz.
          
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi