AYAR'DAN RİZENİNSESİ'NE ÖZEL AÇIKLAMALAR

Siyaset 01.08.2023 - 19:31, Güncelleme: 01.08.2023 - 19:31 7305+ kez okundu.

AYAR'DAN RİZENİNSESİ'NE ÖZEL AÇIKLAMALAR

AK Parti Rize il Başkanı Hikmet AYAR Rize Basınıyla buluşmasında Çay kanunu hakkındaki düşüncelerini paylaştı.      Başkan AYAR Çay Kanunu'nda taban fiyat konulmamasına kendisinin de rıza göstermediğini belirterek, çıkarılacak kanunda şayet taban Fiyat konulmayacaksa mevcut yasalarla üretici Çayını öyle veya böyle zaten sattığını belirterek, önemli olanın yasada taban fiyatın kanuna konulması olduğunu belirterek ,bu konudaki görüşünü zaten yukarıya ilettiğini belirtti.   Başkan Hikmet AYAR, Ak Parti iktidarları boyunca ,sistematik şekilde kuru çay üreten fabrikalarımızın üretim kapasitesini artırdıklarını belirterek 20 yıl önce günlük 6 bin tondan,  bugün 10 bin tonun üzerinde kuru çay üreten fabrika kapasitelerine ulaştıklarını ifade ederek,bu yeterli mi Hayır. Daha çok çalışıp ÇAYKUR un günlük üretimini bütün üreticilerin yaş Çayını alacak seviyeye çıkardığımız da zaten piyasa oluşacağını belirterek AK parti hükûmetinin bu doğrultuda çalıştığını belirtti.   Haber: Bayram Arif TURAN.
AYAR'DAN RİZENİNSESİ'NE ÖZEL AÇIKLAMALAR

Haber: Bayram Arif TURAN.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
timbir - birlik haber ajansi