ADAYLIĞINI AÇIKLADI: SOSYAL MEDYADAN BÜYÜK DESTEK GELDİ
ADAYLIĞINI AÇIKLADI: SOSYAL MEDYADAN BÜYÜK DESTEK GELDİ
YENİ PARTİ OF İLÇE BAŞKANLIĞINA SEMİH ABDİK ADAYLIĞINI AÇIKLADI: SOSYAL MEDYADAN BÜYÜK DESTEK GELDİ
Yeni Parti Of İlçe Örgütü’nün kuruluşundan bu yana emek veren Semih Abdik, yaklaşan 1. Olağan Of İlçe Kongresi’nde İlçe Başkanlığına aday olduğunu kamuoyuna resmen duyurdu. Abdik’in bu kararı, sosyal medyada geniş bir yankı uyandırarak çok büyük destek topladı.
"Bu Bir Makam Mücadelesi Değil, Sorumluluk İfadesidir"
Yaptığı yazılı açıklamada adaylığının bir makam arayışı olmadığını vurgulayan Semih Abdik, Of bölgesine ve yol arkadaşlarına duyduğu sorumluluk gereği bu adımı attığını belirtti. Abdik, "Kuruluşundan bugüne büyük bir inanç, emek ve fedakârlıkla büyüttüğümüz Yeni Parti Of İlçe Örgütümüzün daha güçlü yarınlara ulaşması için sorumluluk almaya hazırım. Bizim tek amacımız Of’a, Oflulara ve Of’ta yaşayan vatandaşlarımıza hizmet etmektir" ifadelerini kullandı.
Projeler Basın Toplantısıyla Açıklanacak
Of ve çevresi için hazırladıkları vizyon projelerini çok yakın bir zamanda düzenleyeceği basın toplantısıyla kamuoyuyla paylaşacağını müjdeleyen Abdik, "Yeni bir Of, güçlü bir örgüt ve umut dolu yarınlar için; ben varım, birlikte başaracağız" diyerek iddialı bir mesaj verdi.
Sosyal Medyada Destek Çığ Gibi Büyüdü
Semih Abdik'in adaylık ilanının ardından, özellikle Of halkı ve partililer sosyal medya platformlarında yoğun destek mesajları paylaştı. "Birlikte başaracağız" vurgusu yapan kullanıcılar, Abdik’in ilçedeki birleştirici gücüne ve partiye olan emeğine dikkat çekerek başarı dileklerinde bulundu.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
