BAŞKAN İBAR'IN ACI GÜNÜ
BAŞKAN İBAR'IN ACI GÜNÜ
Rizeli İş İnsanı İBAR'ın acı günü
Merkezi İstanbulÜsküdar'da bulunan Rize/Kalkandere Vakfı önceki dönem başkanlarından, Rizeli iş insanı İsan İbar’ın annesi Hatice İBAR vefatı, etti.
Vakıf Başkanlığı süresince Kalkandere ilçesine özellikle eğitim yatırımları konusunda büyük yardımları dokunnan İsan İBAR'ın vefat eden annesi Merhume Hatice İbar'ın cenazesi, 08 N isan 2026 Çarşamba günü ikindi namazını müteakip Rize'nin Kalkandere ilçesine bağlı Yolbaşı Köyü Merkez Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından aile kabristanlığında defnedilecektir.
Ak PARTİ Rize İl Genel Meclis Üyesi emekli eğitimci Hasan İBAR'ın da yengisi olan Merhumeye RizeninSesi ailesi olarak Allah’tan rahmet; başta İsan İbar olmak üzere ailesine, yakınlarına ve sevenlerine sabır ve başsağlığı dileriz.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
