BU FERYAD RİZE'DEN . 8 AYDIR BEKLİYORUZ. ŞİMDİ DESTEK İSTİYOR

Rize 20.11.2020 - 13:46, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2710+ kez okundu.
 

BU FERYAD RİZE'DEN . 8 AYDIR BEKLİYORUZ. ŞİMDİ DESTEK İSTİYOR

Artık okul Servisi ve Turizm taşımacılığı yapan bu işten evine ekmek getiren geçimini sağlayan arkadaşlarımız bir destek bekliyor.Yetkililerin seslerini duymasını istiyor.Okul Servisi taşımacılığı yapacağım diye bugüne kadar düzenli bir şekilde Trafik sigortasını,zorunlu koltuk sigortasını,D2 Belgesini, Kaskosunu, Belediye uygunluk belgesini,muayenesini, MTV sini ve servis çekebilmek için birden çok kurs belgesini hazır tutup bir umutla 8 aydır bekleyen bu insanlar şimdi destek bekliyor. Kredisi olan kredisini ödeyemez hale geldi.Arabasını satmak isteyen istesede satamıyor. Bir çıkış noktası arıyoruz sesimizin duyulmasını ve Devletimizden destek bekliyoruz. Taleplerimiz Nelerdir. Faizsiz kefilsiz araç teminatı ile en az 50 bin TL bir yıl ödemesiz kredi desteği 2020 MTV ödemlerinden muhaf tutulması ve yapılan ödemelerin 2021 MTV sinden mahsuplaşılması Araç Muayene sürelerinin 1 yıl ertelenmesi 2020 vergi ve Bağkur borçlarının silinmesi Bu talepler son derece makul ve mantıklı taleplerdir Devlet bu günler için vardır.Devletimizin gerekli taleplerimizi karşılayacak gücüne ve kudretine inancımız tamdır.   ​Recep Ali Avcı Türkiye Toplu Taşıma İş Verenler Sendikası Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi  

Artık okul Servisi ve Turizm taşımacılığı yapan bu işten evine ekmek getiren geçimini sağlayan arkadaşlarımız bir destek bekliyor.Yetkililerin seslerini duymasını istiyor.Okul Servisi taşımacılığı yapacağım diye bugüne kadar düzenli bir şekilde Trafik sigortasını,zorunlu koltuk sigortasını,D2 Belgesini, Kaskosunu, Belediye uygunluk belgesini,muayenesini, MTV sini ve servis çekebilmek için birden çok kurs belgesini hazır tutup bir umutla 8 aydır bekleyen bu insanlar şimdi destek bekliyor.

Kredisi olan kredisini ödeyemez hale geldi.Arabasını satmak isteyen istesede satamıyor.

Bir çıkış noktası arıyoruz sesimizin duyulmasını ve Devletimizden destek bekliyoruz.

Taleplerimiz Nelerdir.

Faizsiz kefilsiz araç teminatı ile en az 50 bin TL bir yıl ödemesiz kredi desteği

2020 MTV ödemlerinden muhaf tutulması ve yapılan ödemelerin 2021 MTV sinden mahsuplaşılması

Araç Muayene sürelerinin 1 yıl ertelenmesi

2020 vergi ve Bağkur borçlarının silinmesi

Bu talepler son derece makul ve mantıklı taleplerdir Devlet bu günler için vardır.Devletimizin gerekli taleplerimizi karşılayacak gücüne ve kudretine inancımız tamdır.
 

Recep Ali Avcı
Türkiye Toplu Taşıma İş Verenler Sendikası Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi