Maduro ve eşi yatak odasından sürüklenerek çıkarıldı

Dünya (KAYNAK) - Halktv | 03.01.2026 - 18:26, Güncelleme: 03.01.2026 - 18:26 17893+ kez okundu.
 

Maduro ve eşi yatak odasından sürüklenerek çıkarıldı

Maduro'nun nasıl esir alındığı ortaya çıktı: Karısıyla birlikte yatak odasından sürüklenmiş.
ABD Başkanı Donald Trump, Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro'nun yakalanmasını canlı izlediğini bunun bir televizyon dizine benzediğini söyledi. ABD'li yayın kuruluşu CNN ise, Maduro ve eşinin yatak odasından sürüklenerek çıkarıldığını yazdı. ABD'li yayın kuruluşu CNN, Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro'nun eşiyle yatak odasından sürüklenerek çıkarıldığını yazdı. CNN'in konuya yakın bir kaynağa dayandırdığı haberine göre, Nicolas Maduro ve eşi Cilia Flores, ABD güçleri tarafından yatak odalarından çıkarılırken sürüklendi. Kaynaklar, çiftin operasyon esnasında uyuduklarını ve saatin gece yarısı olduğunu kaydetti. "4 GÜN ÖNCE YAPACAKTIK AMA BEKLEDİK" ABD Başkanı Donald Trump, Fox News'e yaptığı son açıklamada Venezuela saldırısıyla ilgili şunları söyledi: "Birkaç adamımız vuruldu ama can kaybımız yok. Maduro, kale gibi çok korunaklı bir yerdeydi. Son anlarında bizimle pazarlık yapmaya çalıştı. Operasyon sonrasında tüm hava araçlarımız geri döndü. Bu operasyonu 4 gün önce yapacaktık ama bekledik. Biz uyuşturucu ile savaşıyoruz, mücadelemizin devam edeceğini söylemiştim." Trump, Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro'nun yakalanmasını canlı izlediğini açıkladı. Bunun bir televizyon dizisine benzediğini söyledi. Maduro'nun kale gibi yerde korunduğunu ve operasyonu aslında 4 gün önce yapacaklarını açıkladı. NE OLMUŞTU? Venezuela’nın başkenti Caracas’ta bugün yerel saatle 02.00 civarında patlama ve uçak sesleri duyuldu. Venezuela yönetimi, patlamaların ardından ABD’yi ülkenin çeşitli bölgelerinde sivil ve askeri tesislere saldırı düzenlemekle suçladı. ABD Başkanı Donald Trump, Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro'ya karşı büyük çaplı bir saldırı düzenlendiğini, Maduro ile eşinin ülke dışına çıkarıldığını duyurdu. ABD Adalet Bakanı Pam Bondi de Maduro ve eşi Cilia Flores hakkında ABD’de suç duyurusunda bulunulduğunu, Maduro’ya "uyuşturucu terörizmi, kokain kaçakçılığı, ABD'ye karşı makineli tüfek ve yıkıcı cihazlara sahip olma" suçlamalarının yöneltildiğini açıkladı. Venezuela yönetimi, ABD’nin kınanması için uluslararası topluma çağrıda bulundu. Bazı ülkeler saldırıyı eleştirirken, açıklamalarıyla ABD’ye destek verenler de oldu.
Maduro'nun nasıl esir alındığı ortaya çıktı: Karısıyla birlikte yatak odasından sürüklenmiş.

ABD Başkanı Donald Trump, Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro'nun yakalanmasını canlı izlediğini bunun bir televizyon dizine benzediğini söyledi. ABD'li yayın kuruluşu CNN ise, Maduro ve eşinin yatak odasından sürüklenerek çıkarıldığını yazdı.

ABD'li yayın kuruluşu CNN, Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro'nun eşiyle yatak odasından sürüklenerek çıkarıldığını yazdı.

CNN'in konuya yakın bir kaynağa dayandırdığı haberine göre, Nicolas Maduro ve eşi Cilia Flores, ABD güçleri tarafından yatak odalarından çıkarılırken sürüklendi.

Kaynaklar, çiftin operasyon esnasında uyuduklarını ve saatin gece yarısı olduğunu kaydetti.

"4 GÜN ÖNCE YAPACAKTIK AMA BEKLEDİK"
ABD Başkanı Donald Trump, Fox News'e yaptığı son açıklamada Venezuela saldırısıyla ilgili şunları söyledi:


"Birkaç adamımız vuruldu ama can kaybımız yok. Maduro, kale gibi çok korunaklı bir yerdeydi. Son anlarında bizimle pazarlık yapmaya çalıştı. Operasyon sonrasında tüm hava araçlarımız geri döndü. Bu operasyonu 4 gün önce yapacaktık ama bekledik. Biz uyuşturucu ile savaşıyoruz, mücadelemizin devam edeceğini söylemiştim."

Trump, Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro'nun yakalanmasını canlı izlediğini açıkladı. Bunun bir televizyon dizisine benzediğini söyledi. Maduro'nun kale gibi yerde korunduğunu ve operasyonu aslında 4 gün önce yapacaklarını açıkladı.

NE OLMUŞTU?
Venezuela’nın başkenti Caracas’ta bugün yerel saatle 02.00 civarında patlama ve uçak sesleri duyuldu.

Venezuela yönetimi, patlamaların ardından ABD’yi ülkenin çeşitli bölgelerinde sivil ve askeri tesislere saldırı düzenlemekle suçladı.

ABD Başkanı Donald Trump, Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro'ya karşı büyük çaplı bir saldırı düzenlendiğini, Maduro ile eşinin ülke dışına çıkarıldığını duyurdu.

ABD Adalet Bakanı Pam Bondi de Maduro ve eşi Cilia Flores hakkında ABD’de suç duyurusunda bulunulduğunu, Maduro’ya "uyuşturucu terörizmi, kokain kaçakçılığı, ABD'ye karşı makineli tüfek ve yıkıcı cihazlara sahip olma" suçlamalarının yöneltildiğini açıkladı.


Venezuela yönetimi, ABD’nin kınanması için uluslararası topluma çağrıda bulundu. Bazı ülkeler saldırıyı eleştirirken, açıklamalarıyla ABD’ye destek verenler de oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (2 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
süleyman
(05.01.2026 15:45 - #21213)
Vay bee trumpa bak adamı ve karısını yatağından aldı tam eşkiya bu trump
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Tutiye
(03.01.2026 18:47 - #21188)
Yüzyılın firavunların nerde oldukları belli İsrail dahil
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.