RİZE SPOR VE EĞİTİM CAMİASININ RENKLİ İSİMLERİNDEN BİRİYDİ

Rize 20.07.2026 - 14:09, Güncelleme: 20.07.2026 - 14:21 2968 kez okundu.
 

RİZE SPOR VE EĞİTİM CAMİASININ RENKLİ İSİMLERİNDEN BİRİYDİ

DÖRT KIZ BABASI ADEM ALİ YILMAZ YARIN TOPRAĞA VERİLECEK
ADEM ALİ YILMAZ (73) VEFAT ETTİ Haber: Faik BAKOĞLU  ​Çaykur Rizespor Kulübü ve eski Müftüspor Kulübü'nün eski yöneticilerinden Adem Ali Yılmaz (73), tedavi gördüğü evinde bugün yaşama veda etti. ​Uzun yıllar Rize’deki Ankara Şarküteri Mağazası'nda sahiplik yapan merhum Adem Ali Yılmaz, bir süredir de Rize’deki Zaman Sürücü Kursu’nda Trafik ve Motor Hocası olarak öğretmenlik yapıyordu. ​73 yaşında hayatını kaybeden 4 kız babası Adem Ali Yılmaz’ın vefatı, Rize’de derin üzüntüye neden oldu. ​Atmeydanı (Dosma) Mahallesi’ndeki evinde vefat eden, eski futbolcu da olan merhum Adem Ali Yılmaz’ın cenazesi, 21 Temmuuz 2026 Salı günü Rize Merkez Sahil Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Müftü Mahallesi’ndeki Aile Mezarlığı’na defnedilecektir. Basın dostu arkadaşımız Adem Ali Yılmaz’a (73) Allah’tan rahmet; başta eşi Filiz Yılmaz olmak üzere evlatları Esra Kuleli, Ebru Yılmaz, Dr. Gülşah Köse ve Diş Hekimi Gizem Yılmaz’a, tüm ailesine, sevenlerine, dost ve yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.
DÖRT KIZ BABASI ADEM ALİ YILMAZ YARIN TOPRAĞA VERİLECEK

ADEM ALİ YILMAZ (73) VEFAT ETTİ

Haber: Faik BAKOĞLU 

​Çaykur Rizespor Kulübü ve eski Müftüspor Kulübü'nün eski yöneticilerinden Adem Ali Yılmaz (73), tedavi gördüğü evinde bugün yaşama veda etti.


​Uzun yıllar Rize’deki Ankara Şarküteri Mağazası'nda sahiplik yapan merhum Adem Ali Yılmaz, bir süredir de Rize’deki Zaman Sürücü Kursu’nda Trafik ve Motor Hocası olarak öğretmenlik yapıyordu.

​73 yaşında hayatını kaybeden 4 kız babası Adem Ali Yılmaz’ın vefatı, Rize’de derin üzüntüye neden oldu.

​Atmeydanı (Dosma) Mahallesi’ndeki evinde vefat eden, eski futbolcu da olan merhum Adem Ali Yılmaz’ın cenazesi, 21 Temmuuz 2026 Salı günü Rize Merkez Sahil Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Müftü Mahallesi’ndeki Aile Mezarlığı’na defnedilecektir.


Basın dostu arkadaşımız Adem Ali Yılmaz’a (73) Allah’tan rahmet; başta eşi Filiz Yılmaz olmak üzere evlatları Esra Kuleli, Ebru Yılmaz, Dr. Gülşah Köse ve Diş Hekimi Gizem Yılmaz’a, tüm ailesine, sevenlerine, dost ve yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.