RİZE'DEKİ SORUNLARI SAHADA ÇÖZECEĞİZ

Genel 17.08.2026 - 11:08, Güncelleme: 17.08.2026 - 11:08 489 kez okundu.
 

RİZE'DEKİ SORUNLARI SAHADA ÇÖZECEĞİZ

Ak Parti Rize il Başkanı Katmer Sorunları Sahada Çözeceğiz
AK Parti Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer, beraberindeki  parti örgütü il ve ilçe teşkilatı üyeleriyle Çayeli’nde kapsamlı bir saha programı gerçekleştirdi. Haber:Bayram Arif TURAN Ziyaret programına İl Başkan Yardımcıları, İl Yönetim Kurulu üyeleri, AK Parti Çayeli İlçe Başkanı Abdullatif Kömürcü ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri de tam kadro katılım sağladı. Heyet ilk durağı olan Köprübaşı Köyü’nde Köprübaşı, Yanıkdağ, Latifli, Yamaç, Sırt, Erdemli ve Sarısu köylerinin muhtarlarıyla bir araya geldi. Bölgenin altyapı, yol, su ve tarım alanındaki talepleri tek tek not alındı. Toplantıda konuşan İl Başkanı Yılmaz Katmer, "Bizim siyaset anlayışımız masa başında değil, sahada başlar. Muhtarlarımız bizim sahadaki gözümüz kulağımızdır. Sizin ilettiğiniz her sorun, bizim için Ankara’ya gidecek bir dosyadır. Çayeli’nin 7 köyünün ortak derdini dinledik. Her sıkıntının takipçisi olacağız" dedi. Başkan Katmer, "Çayeli bizim için çok kıymetlidir.  Bu ilçemizin her köyüne, her hanesine hizmet götürdük götürmeye devam ediyoruz. Eleştiriye açığız, talebe açığız. Önemli olan Rize’mize ve Çayeli’mize hizmetlerimizle eser bırakmaktır" ifadelerini kullandı. Programın ikinci bölümünde heyet Sırt Köyü’nü ziyaret etti. Vatandaşlarla evlerinde, kahvehanelerde sohbet eden teşkilat üyeleri, vatandaşların günlük yaşamdaki sıkıntılarını ve beklentilerini ilk ağızdan dinledi. Çayeli İlçe Başkanı Abdullatif Kömürcü de, "İl Başkanımız ve teşkilatımızla birlikte Çayeli’nin her karışında olacağız. Vatandaşımızın yanında olmaya devam edeceğiz" diye konuştu. Ziyaretler, vatandaşların yoğun ilgisi ve teşekkürüyle sona erdi.
Ak Parti Rize il Başkanı Katmer Sorunları Sahada Çözeceğiz

AK Parti Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer, beraberindeki  parti örgütü il ve ilçe teşkilatı üyeleriyle Çayeli’nde kapsamlı bir saha programı gerçekleştirdi.

Haber:Bayram Arif TURAN

Ziyaret programına İl Başkan Yardımcıları, İl Yönetim Kurulu üyeleri, AK Parti Çayeli İlçe Başkanı Abdullatif Kömürcü ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri de tam kadro katılım sağladı.

Heyet ilk durağı olan Köprübaşı Köyü’nde Köprübaşı, Yanıkdağ, Latifli, Yamaç, Sırt, Erdemli ve Sarısu köylerinin muhtarlarıyla bir araya geldi. Bölgenin altyapı, yol, su ve tarım alanındaki talepleri tek tek not alındı.

Toplantıda konuşan İl Başkanı Yılmaz Katmer, "Bizim siyaset anlayışımız masa başında değil, sahada başlar. Muhtarlarımız bizim sahadaki gözümüz kulağımızdır. Sizin ilettiğiniz her sorun, bizim için Ankara’ya gidecek bir dosyadır. Çayeli’nin 7 köyünün ortak derdini dinledik. Her sıkıntının takipçisi olacağız" dedi.

Başkan Katmer, "Çayeli bizim için çok kıymetlidir.  Bu ilçemizin her köyüne, her hanesine hizmet götürdük götürmeye devam ediyoruz. Eleştiriye açığız, talebe açığız. Önemli olan Rize’mize ve Çayeli’mize hizmetlerimizle eser bırakmaktır" ifadelerini kullandı.

Programın ikinci bölümünde heyet Sırt Köyü’nü ziyaret etti. Vatandaşlarla evlerinde, kahvehanelerde sohbet eden teşkilat üyeleri, vatandaşların günlük yaşamdaki sıkıntılarını ve beklentilerini ilk ağızdan dinledi.

Çayeli İlçe Başkanı Abdullatif Kömürcü de, "İl Başkanımız ve teşkilatımızla birlikte Çayeli’nin her karışında olacağız. Vatandaşımızın yanında olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Ziyaretler, vatandaşların yoğun ilgisi ve teşekkürüyle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.