RİZELİ İŞ İNSANI İSTANBUL’DA TOPRAĞA VERİLDİ
RİZELİ İŞ İNSANI İSTANBUL’DA TOPRAĞA VERİLDİ
İstanbul Ataşehir’de Yataş Yatak Bayisi olan Rizeli hemşehrimiz Eyüp ÖKSÜZ, geçirdiği kalp krizi sonucunda 64 yaşında yaşama veda etti.
RİZELİ İŞ İNSANI EYÜP ÖKSÜZ (64) İSTANBUL’DA TOPRAĞA VERİLDİ
HABER: Faik BAKOĞLU
İstanbul Ataşehir’de Yataş Yatak Bayisi olan Rizeli hemşehrimiz Eyüp ÖKSÜZ, geçirdiği kalp krizi sonucunda 64 yaşında yaşama veda etti.
Rize’nin Kanbursırt Mahallesi sakinlerinden merhum Yunus ÖKSÜZ ve merhume Emriye ÖKSÜZ çiftinin ortanca oğlu olan Eyüp ÖKSÜZ (64), evli ve iki erkek çocuk babasıydı.
İstanbul Zeytinburnu’nda annesi merhume Emriye ÖKSÜZ’ün mezarının bulunduğu aile mezarlığına gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlanan Eyüp ÖKSÜZ; İslampaşa Mahallesi sakinlerinden İsmail GÜRCÜOĞLU, Esat GÜRCÜOĞLU ve Nejdat GÜRCÜOĞLU kardeşlerin de enişteleriydi.
Merhum Eyüp ÖKSÜZ’ün büyük ağabeyi Yusuf ÖKSÜZ geçen yıl Çanakkale’de vefat etmiş ve Rize - Kanbursırt Mahallesi'nde merhum babası Yunus ÖKSÜZ’ün mezarının bulunduğu aile mezarlığına toprağa verilmişti.
Vefatı baba ocağı Rize’de de büyük üzüntüye neden olan merhum Eyüp ÖKSÜZ’e Allah’tan rahmet; başta eşi Fikriye ÖKSÜZ olmak üzere oğulları Emre ÖKSÜZ ve Emrah ÖKSÜZ’e, Alanya’da Diş Hekimi olan ağabeyi Metin ÖKSÜZ’e, kayınbiraderleri olan GÜRCÜOĞLU kardeşlere, tüm ailelerine, sevenlerine, dost ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
