Rize'de Su Ürünleri Toptan Hali’nde Çalışmalar Hız Kesmeden Sürüyor
Rize’de yapımı devam eden su ürünleri sektörüne önemli katkı sağlayacak Su Ürünleri Toptan Hali Projesi’nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor
RİZE SU ÜRÜNLERİ TOPTAN HALİ’NDE ÇALIŞMALAR HIZLA DEVAM EDİYOR
Bozkale Mahallesi sahil dolgu alanında yapımı sürdürülen Su Ürünleri Toptan Hali Projesi’nde çalışmalar hızla devam ediyor.
Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Belediye Başkan Yardımcısı Muhittin Aydın Bilsel ile birlikte proje alanında incelemelerde bulunarak teknik ekipten çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.
MODERN BİR MERKEZ OLACAK
Toplam 6 bin 343 metrekare alan üzerine inşa edilen projede 12 dükkân, 12 ofis, 940 metrekare müzayede alanı ve 900 metrekare ürün kabul alanı bulunacak.

Tamamlandığında su ürünlerinin kabulü, depolanması, satışı ve sevki modern ve sağlıklı koşullarda gerçekleştirilecek olan Su Ürünleri Toptan Hali, Rize’nin su ürünleri sektörüne ve bölge ekonomisine önemli katkı sağlayacak.
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Rize'nin Duayen ismi Hastaneye Kaldırıldı




Son Haberler
Rize Milletvekili Ocaklı, “Para neredeyse hırsız oradadır”



