RizeninSesi
RizeninSesi
Bulutlu
İstanbul · 13°C
Bizi Takip Edin
28 Ekim 2026 - 10:47

Rize'de Yeni Bir Dönem Başlıyor. Uzun Mazbatasını Aldı

Rize'de Ortak akıl Vurgusu ..Halil İbrahim Uzun Mazbatasını Aldı: Eğitim-Bir-Sen Rize 2 No’lu Şube’de Yeni Dönem Resmen Başladı

0 Paylaşım
Rize'de Yeni Bir Dönem Başlıyor. Uzun Mazbatasını Aldı

Eğitim-Bir-Sen Rize 2 No’lu Şube Başkanlığı seçimlerinin ardından  başkanlığa seçilen Halil İbrahim Uzun, mazbatasını alarak yeni dönemi resmen başlattı. Eğitim camiasında yakaladığı dinamizm ve benimsediği yenilikçi sendikalı anlayışla dikkat çeken Uzun’un, bu yeni dönemde Rize genelindeki eğitim çalışanlarına çok daha kapsayıcı, çözüm odaklı ve vizyoner bir soluk getirmesi bekleniyor.

Mazbatasını almasının ardından coşkulu bir kalabalık ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Şube Başkanı Halil İbrahim Uzun, yaptığı ilk değerlendirmede sendikacılığa katacakları yeni vizyonun altını çizdi.

"Sendikacılıkta Yepyeni Bir Vizyon ve Güçlü Adımlar"

Klasik sendikacılık kalıplarının ötesine geçerek, üyelerin yalnızca özlük haklarını savunan değil; aynı zamanda kişisel gelişimlerini destekleyen, sosyal ve kültürel anlamda da her daim yanlarında olan modern bir yapı hedeflediklerini belirten Halil İbrahim Uzun, şu açıklamalarda bulundu:

Bugün aldığımız mazbata yalnızca resmi bir başlangıç değil, omuzlarımızdaki sorumluluğun ne kadar büyük olduğunun da bir tescilidir. Eğitim-Bir-Sen Rize 2 No’lu Şube olarak, yeni dönemde sendikacılığa yepyeni bir soluk, çağdaş ve kuşatıcı bir vizyon kazandıracağız. Masada güçlü, sahada aktif, üyesinin derdiyle dertlenen ve çözüm üreten bir sendikal anlayışı kararlılıkla sürdüreceğiz. Eğitim çalışanlarımızın hak ettiği en üstün standartlara ulaşması için yenilikçi projelerimizle yola çıkıyoruz."

Birlik, Beraberlik ve Ortak Akıl Vurgusu

Açıklamasında sık sık birlik ve beraberlik vurgusu yapan Uzun, şube çatısı altındaki tüm üyelerle omuz omuza, istişare kültürünü en üst seviyede tutarak hareket edeceklerini ifade etti. Rize’deki eğitim çalışanlarının gücünü birleştirerek daha güçlü bir teşkilat yapısı oluşturacaklarını belirten Uzun, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bizim siyasetimiz hizmet, düsturumuz ise dayanışmadır."

"Tüm eğitim çalışanlarımızın mesleki onurunu korumak ve çalışma koşullarını iyileştirmek için var gücümüzle çalışacağız."

"Yeni dönemin teşkilatımız, Rize eğitim camiası ve tüm üyelerimiz için hayırlara vesile olmasını dilerim."

Mazbata töreninin ardından tebrikleri kabul eden Halil İbrahim Uzun, tebrik ve iyi dileklerini ileten meslektaşlarına teşekkür ederek hızlı bir şekilde saha çalışmalarına ve yeni dönem projelerine start verdi.

#eğitimbirsen #mazbatasını #rizede

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!