Rizeli Vekilden ilginç tepki. Görülmesin, Duyulmasın İstiyorlar”
Yeni Parti Rize Milletvekili Ocaklı, Halk TV’ye kayyım atanmasına tepki göstererek zamanlamayı eleştirdi. “Görülmesin, duyulmasın, bilinmesin istiyorlar” dedi.
Tahsin Ocaklı’dan Halk TV’ye kayyım atanmasına tepki
Yeni Parti Rize Milletvekili Tahsin Ocaklı, Halk TV’ye kayyım atanmasına tepki gösterdi. Ocaklı, operasyonun Fon Krizi’ne ilişkin kanun teklifinin Plan ve Bütçe Komisyonu’nda görüşüleceği ve Ekrem İmamoğlu’nun savunmasının başlayacağı güne denk gelmesine dikkat çekti.
Yaşananlara ilişkin açıklama yapan Ocaklı, gelişmelerin kamuoyunun bilgi edinme hakkı açısından değerlendirilmesi gerektiğini belirterek, “Görülmesin, duyulmasın, bilinmesin istiyorlar. Bugünün Türkiye’si budur!” ifadelerini kullandı.
Ocaklı’nın açıklaması, Halk TV’ye kayyım atanması ve kanalın yayınlarının durdurulmasının ardından siyasi gündemde yaşanan tartışmalara yeni bir tepki olarak öne çıktı.
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Gözden Kaçmasın
MASKİ, Ahmetli’de içme suyu depolarını yeniliyor
Görüntüle →İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Rizeli Genel Müdür Siz Gidince Rakamlar Uçtu. Sorun sendeymiş







