Rizespor'un Hocası Son Dakika Penaltısına Kahroldu
Lig’in 6. haftasında Göztepe ile deplasmanda 2-2 berabere kalan Rizespor’da son dakikada kaçan galibiyetin üzüntüsü yaşanıyor
Recep Uçar: “Cebimizde Olan 2 Puanı Verdik”
Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında deplasmanda Göztepe ile 2-2 berabere kalan Çaykur Rizespor’da Teknik Direktör Recep Uçar, maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.
Göztepe deplasmanının ligin en zorlarından biri olduğunu belirten Uçar, boy avantajı dezavantajına karşı taktiksel değişiklikler yaptıklarını ancak ilk yarıda istedikleri oyunu sahaya yansıtamayarak 1-0 geriye düştüklerini söyledi. İkinci yarıda 55. dakikadan sonra yapılan müdahalelerle oyunu tamamen kontrol altına aldıklarını ifade eden tecrübeli teknik adam, "Güzel bir golle eşitliği yakaladık, ardından 80. dakikada bulduğumuz golle öne geçip skoru 2-1'e getirdik" dedi.
Maçın son anlarında yapılan hata sonucunda 90+3. dakikada penaltıdan gol yediklerini belirten Uçar, şunları kaydetti: "70. dakikaya kadar '1 puana kabul eder misiniz?' deseniz fazlasıyla kabul ederdim. Ancak son dakikada verdiğimiz penaltıyla 2 puan bıraktığımız için üzgünüm, maçtan sonra çok mutlu değilim. Fakat bardağın dolu tarafından bakarsak; 6 maç oynadık, 4'ü deplasmandı ve hiç kaybetmeyerek 10 puan topladık. Geri dönüş yapabilmek, karakter koyabilmek çok olumlu. Oyuncularımı yürekten kutluyorum."
Uçar, milli arayı en iyi şekilde değerlendirerek taraftara keyif veren bir Rizespor izletmek istediklerini sözlerine ekledi.
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Gözden Kaçmasın
İzmit'te 'Bizim Köy Doğa Yürüyüşü' sürüyor
Görüntüle →İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Rize Eğitim Camiasının Acı Kaybı: Sevilen Eğitimci Ahmet Kutlu Hayatını Kaybetti





Son Haberler
Kayseri Talas'ta Ahilik Özel Ödülü Mustafa Yalçın'ın



