Kadıköy’de Deprem: Fenerbahçe Evinde Göztepe’ye Boyun Eğdi!
Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında Fenerbahçe, Ülker Stadyumu’nda ağırladığı Göztepe karşısında ağır bir yara aldı. Liderin 9 puan gerisine düştü
Kadıköy’de Fenerbahçe'ye Soğuk Duş Göztepe 1-0'dan geri döndü
Şampiyonluk yarışındaki doğrudan rakiplerinin puan kaybetmediği haftada sahadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrılan Sarı-Lacivertliler, ligde üst üste 2. maçından da puan çıkaramadı.
Liderin 9 Puan Gerisine Düştü
Mücadeleye istediği başlangıcı yapamayan ve hücum hattında üretkenlikten uzak kalan Fenerbahçe, taraftarı önünde şok bir yenilgi yaşadı. Bu mağlubiyetle birlikte şampiyonluk turlarındaki ritmini kaybeden Sarı-Lacivertli ekip, zirvedeki ezeli rakibi Galatasaray’ın 9 puan gerisine düşerek zirve yarışında ağır bir darbe aldı.
Tribünler Tepkili: Kerem Aktürkoğlu Islıklandı, "Yönetim İstifa" Sesleri
Maçın son düdüğüyle birlikte Ülker Stadyumu’nda tansiyon tavan yaptı. Karşılaşma boyunca beklentilerin altında kalan ve pas hatalarıyla dikkat çeken Kerem Aktürkoğlu, oyundan çıkarken ve maç sonunda tribünlerin yoğun ıslıklı protestosuna maruz kaldı. Saha içindeki gerginlik maç bitiminde tribün geneline yayılırken, Sarı-Lacivertli taraftarlar hep bir ağızdan "Yönetim İstifa" tezahüratlarıyla stadyumu inletti.
Zirve yarışında büyük bir kredisini tüketen Fenerbahçe'de, alınan bu mağlubiyetin ardından gözler teknik heyet ve yönetimin alacağı kararlara çevrildi.
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Pasifik Holding'in üç ortağına mal varlığı tedbiri




Son Haberler
Kadıköy’de Deprem: Fenerbahçe Evinde Göztepe’ye Boyun Eğdi!



