BİRİSİ BU İŞE DUR DESİN
Birisi bu işe DUR desin
Evet Ülkemiz zor günler geçiyor. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun Millet olarak Devletmizle işbirliği içeriisnde bu zorukları mutlaka aşarız.
Şmdi Ülkenin bir başka kanayan yarasına parmak basmak istiyoruz
EV KİRALARI
Belki dikkatlerden kaçıyor ama özellikle büyük şehirlerde kiracı olmak neredeyse imkansız hale geldi.
Asgari ücretin 8.500 TL, düz memur memur maaşının 13-14 bin TL olduğu bir ortamda kiralar neredeyse maaşlarla yarışıyor. İstanbul Ankara ve İzmir'de ev kiraları aldı başını gitti. Bazı semtlerde 15.000 TL'in altında kiralık ev bulmak mümkün değil.
Sadece Büyükşehirler mi Rize dahil tüm illerde inanılmaz bir kira artış sorunu yaşandığını söylemek herhalde yalnış olmaz.
Kamu görevlileri atama yoluyla gittikleri Büyükşehirlerdeki bu ilçelerde hangi parayla hangi evi kiralayacak. 15 bin lira maaş alan bir memur 15 bin lira kirayı nasıl öder. Asgari ücretinin durumu ise daha da vahim.
Bu konu deprem, sel, seçim gibi yoğun gündem arasında kaybolup gdiyor ama emekçilerin ve kıracıların durumu gerçekten perişan. Bu konuda mutlaka birşeyler yapılması lazım.
Özellikle lojmanlarda oturmayan kamu görevlilerine kira yardımı yapılması yeniden düşünülebilir.
Unutulmasın kiracıların da oy kullanma hakkı var..
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Gözden Kaçmasın
Yapay ve Doğal Zeka;Aşk KOÇu, Peki Sonra?
Görüntüle →Son Yazıları
- Futbolda Zemin Kayması: "Kabadayı Dil" Toplumsal Huzuru Nasıl Tehdit Ediyor?
- Türk Futbolunda Güven Krizi: Hakemlik Sistemi ve Yönetim Tartışmaları
- Namussuzlar kazanıyorsa, sadece adalet değil, geleceğimiz de kaybedilir.
- Rizeli derdini kime anlatacak.
- DÜZENE ÇEKİDÜZEN
- SEÇİM ÖNCESİ MÜDÜR ÜNVANLI KAMU ÇALIŞANLARININ ÜCRET ADALETSİZLİĞİ HALA GİDERİLMEDİ.
- DEPREMZEDELERE ÜCRETSİZ EV VAADİ VATANDAŞTAN NEDEN İLGİ GÖRMEDİ?