İsmet KÖSOĞLU
Köşe Yazarı
İsmet KÖSOĞLU
 

RİZE'DE HASTANE 2023 DE TAMAM

Geçen ay Ankara’da Sağlık Bakanı Rize’yi görmeden açıkladı.    Bugünlerde Rize Milletvekili Muhammed Avcı yalnızca bir haber sitesine benzer açıklamayı yaptı.    Hastane haberlerinde yıllardır çelişkiler yaşandı.    Öncelikle yeri konusunda orada olsun burada olsun diye bir türlü karar verilemedi.    Deniz dolacak önce 200 dönüm denildi şimdi Milletvekili 300 dönüm açıklıyor.    Rakamlarda çelişki var.     Arazi konusunda daha önce 200 dönüm gerekli,800 yatak olacak denildi. Nasıl olduysa 800 yatak 1000 yatak olmuş, 200 dönüm 300 dönüme çıkmış.    Kâğıt üzerinde tartışmak kolay olsa gerek. Atış serbest ki ağzı olan konuşuyor.     Bir süre İslam Paşa da yapılacak söylentisi olan Hastane için şimdi Gündoğdu belirlenmiş.     Deniz doldurularak 300 dönüm alan kazanılacak ve 2023 yılında da Hastane tamamlanacak. Burada Karadeniz Sahil Yolu geçişi var. Viyadük mü, yonca mı nasıl ve hangi maliyetle yapılacak. Karayolundan Hastaneye ulaşım yolunu Karayolları Genel Müdürlüğümü yapacak bir açıklama göremedik.     Daha ihalesi yapılmamış, ortada arazi yok buna rağmen 2023 de BİN Yataklı Hastane tamamlanacak sözü veriliyor.    2023 e kadar bu hastaneyi bekleyeceğiz. Diğer Hastanelerimizde sağlık personeli ihtiyacı var bunlar ne olacak.    Öncelikle Onkolojide Hastalarımız perişan durumda, burada Doktor barınmıyor. Mecburi hizmetlerini tamamlayan kaçarcasına gidiyor. Öncelik bu hastanelerde doktor, hemşire ihtiyacını gidermek olmalı.     Velhasıl 2023 de Hastane hizmette sözüne inanan var mı ey Rize.    İyidere Lojistik için 2013 de söz verilmişti bugün ancak denize taş dökülmeye başladı.   2013 de İkizdere Organik Çay Fabrikası yapılacak sözü verilmiş bugüne kadar ortada bir taş dahi yok.     2018 de Ovit Tünelini Cumhurbaşkanı Erdoğan hizmete açtı, bugüne kadar İkizdere-Tünel arasındaki 20 km yol yapılamadı. Başlamışta değil.     2011 de göstermelik başlatılan Derepazarı-Kendirli yolu tamamlandı da biz mi göremedik. Unutulan yol 10 yıl oldu.
Ekleme Tarihi: 11 Ocak 2021 - Pazartesi

RİZE'DE HASTANE 2023 DE TAMAM

Geçen ay Ankara’da Sağlık Bakanı Rize’yi görmeden açıkladı.

  
Bugünlerde Rize Milletvekili Muhammed Avcı yalnızca bir haber sitesine benzer açıklamayı yaptı.

  
Hastane haberlerinde yıllardır çelişkiler yaşandı.

  
Öncelikle yeri konusunda orada olsun burada olsun diye bir türlü karar verilemedi.

  
Deniz dolacak önce 200 dönüm denildi şimdi Milletvekili 300 dönüm açıklıyor.

  
Rakamlarda çelişki var.

   
Arazi konusunda daha önce 200 dönüm gerekli,800 yatak olacak denildi. Nasıl olduysa 800 yatak 1000 yatak olmuş, 200 dönüm 300 dönüme çıkmış.

  
Kâğıt üzerinde tartışmak kolay olsa gerek. Atış serbest ki ağzı olan konuşuyor.

   
Bir süre İslam Paşa da yapılacak söylentisi olan Hastane için şimdi Gündoğdu belirlenmiş.

   
Deniz doldurularak 300 dönüm alan kazanılacak ve 2023 yılında da Hastane tamamlanacak. Burada Karadeniz Sahil Yolu geçişi var. Viyadük mü, yonca mı nasıl ve hangi maliyetle yapılacak. Karayolundan Hastaneye ulaşım yolunu Karayolları Genel Müdürlüğümü yapacak bir açıklama göremedik.

   
Daha ihalesi yapılmamış, ortada arazi yok buna rağmen 2023 de BİN Yataklı Hastane tamamlanacak sözü veriliyor.

  
2023 e kadar bu hastaneyi bekleyeceğiz. Diğer Hastanelerimizde sağlık personeli ihtiyacı var bunlar ne olacak.

  
Öncelikle Onkolojide Hastalarımız perişan durumda, burada Doktor barınmıyor. Mecburi hizmetlerini tamamlayan kaçarcasına gidiyor. Öncelik bu hastanelerde doktor, hemşire ihtiyacını gidermek olmalı.

   
Velhasıl 2023 de Hastane hizmette sözüne inanan var mı ey Rize.

  
İyidere Lojistik için 2013 de söz verilmişti bugün ancak denize taş dökülmeye başladı.

 
2013 de İkizdere Organik Çay Fabrikası yapılacak sözü verilmiş bugüne kadar ortada bir taş dahi yok.

   
2018 de Ovit Tünelini Cumhurbaşkanı Erdoğan hizmete açtı, bugüne kadar İkizdere-Tünel arasındaki 20 km yol yapılamadı. Başlamışta değil.

   
2011 de göstermelik başlatılan Derepazarı-Kendirli yolu tamamlandı da biz mi göremedik. Unutulan yol 10 yıl oldu.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi