İsmet KÖSOĞLU
Köşe Yazarı
İsmet KÖSOĞLU
 

ŞEHİTLER BİZ AFFEDER Mİ?

13 şehidimiz memleketimizi yasa boğdu.     Kuzey Irakta 6 yıldır kaçırılmış asker polis ve MİT görevlilerimiz adını ilk kez duyduğumuz Gara denilen mağarada kalleşçe vahşice katledilmiş bulundu.    13 şehidimiz Türkiye’nin değişik yerlerinden karayolunda pusu kurularak araçlardan kaçırılmış.      Bu şehitler arasında Rize Jandarma Komutanlığında çalışan Astsubay kardeşimiz Semih Özbay da vardı. Semih Astsubay 17 Eylül 2015 tarihinde özel aracıyla memlekette rahatsız olan annesini ziyaret için Malatya’ya gidiyordu. Tunceli Pülümür karayolunda aracı yakıldı kendisi kaçırıldı. Babası Malatya Ticaret Borsası Başkanı olan Semih Astsubay için ailesi yakınları bölücü PKK nın elinde olan askerin kurtarılması için çok uğraştı.      Sorulması gereken soru,2015 den şehit olduğu güne kadar pkk elinde olan askerlerimiz yurtdışına nasıl çıkarıldı.      Tunceli nere Gara nere demeyin.650 km uzaklığa bunlar havadan gitmediyse karadan nasıl gittiler. Çok uğraştıklarını söyleyeneler askerlerimiz Tunceli’den sınırı geçilerek Gara mağarasına kadar nasıl götürüldüler.     Arap kralının ölümünde devlet olarak yas kararı alan Ankara Bayrağımızı yarıya indirmişti.     Bugün de üzüntülüyüz, Hükümet bu kalleşçe hain katliamı bayraklarımız 81 ilde 5 işgünü yarıya indirilerek telin edilmelidir.    2015 yılından bu yana bölücü eşkıyanın elinde bulunan asker ve polislerimiz bunca yıl hangi şartlar altında bulunduklarını düşünmek dahi istemiyorum. Allah mekânlarını cennet eylesin.     Biz onları devlet olarak 6 yıldır bulamadık, bizlere haklarını helal etmişler midir acaba.     Şehidim hakkını helal et bize, biz görevimizi yapamadık.                                      Cumhurbaşkanının Sözü      Devlet vatandaşına şefkatli yüzünü her zaman gösterir.     Terör karşısında caydırıcı cezanın olmadığını her fırsatta söyleriz. Cezalar caydırıcı değil öyle olsa ibret alınırdı.       İdam hakkında bir seçim öncesi verilen söz vardı.      Sözü veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan.     Cumhurbaşkanı verdiği sözü tutar. Bu sözünü de yerine getirmesini istiyoruz.      Bölücüler siyasi parti altında barınmaya başladı. Bunların hainlikleri cezasız kalmamalı.     Devletin bölünmez bütünlüğüne karşı yıkıcı emellerini asker ve polisimizi katlederek gösteren pkk zibidileri İDAM ile mükâfatlandırılmalı.     Cumhurbaşkanım Meclise talimat ver İdam yasasını önünüze getirsinler imzalayın. Yasa hazırlanırken kimler evet kimler hayır diyecek onu da öğrenmiş oluruz.     İDAM kanunu çıkart sn. Cumhurbaşkanım.
Ekleme Tarihi: 16 Şubat 2021 - Salı

ŞEHİTLER BİZ AFFEDER Mİ?

13 şehidimiz memleketimizi yasa boğdu.

   
Kuzey Irakta 6 yıldır kaçırılmış asker polis ve MİT görevlilerimiz adını ilk kez duyduğumuz Gara denilen mağarada kalleşçe vahşice katledilmiş bulundu.

  
13 şehidimiz Türkiye’nin değişik yerlerinden karayolunda pusu kurularak araçlardan kaçırılmış.

    
Bu şehitler arasında Rize Jandarma Komutanlığında çalışan Astsubay kardeşimiz Semih Özbay da vardı. Semih Astsubay 17 Eylül 2015 tarihinde özel aracıyla memlekette rahatsız olan annesini ziyaret için Malatya’ya gidiyordu. Tunceli Pülümür karayolunda aracı yakıldı kendisi kaçırıldı. Babası Malatya Ticaret Borsası Başkanı olan Semih Astsubay için ailesi yakınları bölücü PKK nın elinde olan askerin kurtarılması için çok uğraştı.

    
Sorulması gereken soru,2015 den şehit olduğu güne kadar pkk elinde olan askerlerimiz yurtdışına nasıl çıkarıldı.

    
Tunceli nere Gara nere demeyin.650 km uzaklığa bunlar havadan gitmediyse karadan nasıl gittiler. Çok uğraştıklarını söyleyeneler askerlerimiz Tunceli’den sınırı geçilerek Gara mağarasına kadar nasıl götürüldüler.

   
Arap kralının ölümünde devlet olarak yas kararı alan Ankara Bayrağımızı yarıya indirmişti.

   
Bugün de üzüntülüyüz, Hükümet bu kalleşçe hain katliamı bayraklarımız 81 ilde 5 işgünü yarıya indirilerek telin edilmelidir.

  
2015 yılından bu yana bölücü eşkıyanın elinde bulunan asker ve polislerimiz bunca yıl hangi şartlar altında bulunduklarını düşünmek dahi istemiyorum. Allah mekânlarını cennet eylesin.

   
Biz onları devlet olarak 6 yıldır bulamadık, bizlere haklarını helal etmişler midir acaba.

   
Şehidim hakkını helal et bize, biz görevimizi yapamadık.

                                    
Cumhurbaşkanının Sözü

    
Devlet vatandaşına şefkatli yüzünü her zaman gösterir.

   
Terör karşısında caydırıcı cezanın olmadığını her fırsatta söyleriz. Cezalar caydırıcı değil öyle olsa ibret alınırdı.

     
İdam hakkında bir seçim öncesi verilen söz vardı.

    
Sözü veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan.

   
Cumhurbaşkanı verdiği sözü tutar. Bu sözünü de yerine getirmesini istiyoruz.

    
Bölücüler siyasi parti altında barınmaya başladı. Bunların hainlikleri cezasız kalmamalı.

   
Devletin bölünmez bütünlüğüne karşı yıkıcı emellerini asker ve polisimizi katlederek gösteren pkk zibidileri İDAM ile mükâfatlandırılmalı.

   
Cumhurbaşkanım Meclise talimat ver İdam yasasını önünüze getirsinler imzalayın. Yasa hazırlanırken kimler evet kimler hayır diyecek onu da öğrenmiş oluruz.

   
İDAM kanunu çıkart sn. Cumhurbaşkanım.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi