İsmet KÖSOĞLU
Köşe Yazarı
İsmet KÖSOĞLU
 

RİZE'DE VİRÜS PİK YAPMIŞKEN

Sağlık Bakanını salgınla ilgili bir tablo açıkladı.     Son haftada yurt genelindeki listede Trabzon ve Rize komşu iki İl pik yapmış.     Üstüne üstlük bu listenin açıklandığı gün Cumhurbaşkanı AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın birçok Bakanıyla birlikte katıldığı Rize ve sonrada Trabzon’da AKP İl Kongreleri yapıldı.     Rize’deki kapalı salon AKP Genel başkanının ekranlardan seyrettiğim kadarıyla’lebaleb’dolu olması siyaseten memnuniyet yapmış ama sağlık için normal mi?     Rize’de tehlikenin vahametini her fırsatta dile getiren Vali ve Sağlık Müdürünün feryatları demek ki boşunaymış. Bu kongrede gördüğüm yoğunluktan ben bunu anladım. AKP Genel başkanının sosyal mesafe tavsiyelerine maalesef bundan sonra uymak istemiyorum.     Sevgili Avukatımız Ateş Hatinoğlu’nun sosyal medyadaki şu paylaşımı da gerçeğin ta kendisi. Sağlık Bakanının açıklaması üzerine Av.Hatinoğlu ‘’Kovid 19’la ilgili bu tabloyu Ak Parti Rize ve Trabzon kongrelerinin olduğu gün paylaşması büyük bir provokasyondur. Hınca hınç dolu salonlarda, tezahüratlar eşliğinde yapılan bu muhteşem kongreleri gölgelemeye Sağlık Bakanının gücü yetmez.     Rize ve Trabzon vaka rekoru kırmış, ne önemi var bunların. Gündemi böyle saçmalıklarla niye meşgul ediyorsunuz’’     Sahi Sağlık Bakanı bu açıklamasıyla ne demek istedi.     Virüs Rize ve Trabzon’da tepeye çıkmışsa Cumhurbaşkanı AKP Genel Başkanının konudan haberi olmadı mı?     Sn. Vali Kemal Çeber ve Sağlık Müdürü Mustafa Tepe bunca aman korunalım, sokağa çıkmayalım, kalabalıklara karışmayalım demesi boşuna mı?      Bunca emekler heba oldu.     Cenazeye katılamıyoruz, hasta ziyaretine gitmiyoruz      Futbol için açık tribün yasak, aynı salonda basketbol, voleybol, güreş yasak AKP kongresi serbest,     Parklara oturmak yasak, lokantaya yemek yasak, çay içmek yasak ama AKP İl Kongreleri Lebaleb dolması için tamamen serbest.     Eyvah ki eyvah.     İnsan sağlığı siyaset için heba ediliyorsa söylenecek başka söze gerek yok.    
Ekleme Tarihi: 16 Şubat 2021 - Salı

RİZE'DE VİRÜS PİK YAPMIŞKEN

Sağlık Bakanını salgınla ilgili bir tablo açıkladı.

   
Son haftada yurt genelindeki listede Trabzon ve Rize komşu iki İl pik yapmış.

   
Üstüne üstlük bu listenin açıklandığı gün Cumhurbaşkanı AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın birçok Bakanıyla birlikte katıldığı Rize ve sonrada Trabzon’da AKP İl Kongreleri yapıldı.

   
Rize’deki kapalı salon AKP Genel başkanının ekranlardan seyrettiğim kadarıyla’lebaleb’dolu olması siyaseten memnuniyet yapmış ama sağlık için normal mi?

   
Rize’de tehlikenin vahametini her fırsatta dile getiren Vali ve Sağlık Müdürünün feryatları demek ki boşunaymış. Bu kongrede gördüğüm yoğunluktan ben bunu anladım. AKP Genel başkanının sosyal mesafe tavsiyelerine maalesef bundan sonra uymak istemiyorum.

   
Sevgili Avukatımız Ateş Hatinoğlu’nun sosyal medyadaki şu paylaşımı da gerçeğin ta kendisi. Sağlık Bakanının açıklaması üzerine Av.Hatinoğlu ‘’Kovid 19’la ilgili bu tabloyu Ak Parti Rize ve Trabzon kongrelerinin olduğu gün paylaşması büyük bir provokasyondur. Hınca hınç dolu salonlarda, tezahüratlar eşliğinde yapılan bu muhteşem kongreleri gölgelemeye Sağlık Bakanının gücü yetmez.

   
Rize ve Trabzon vaka rekoru kırmış, ne önemi var bunların. Gündemi böyle saçmalıklarla niye meşgul ediyorsunuz’’

   
Sahi Sağlık Bakanı bu açıklamasıyla ne demek istedi.

   
Virüs Rize ve Trabzon’da tepeye çıkmışsa Cumhurbaşkanı AKP Genel Başkanının konudan haberi olmadı mı?

   
Sn. Vali Kemal Çeber ve Sağlık Müdürü Mustafa Tepe bunca aman korunalım, sokağa çıkmayalım, kalabalıklara karışmayalım demesi boşuna mı?

    
Bunca emekler heba oldu.

   
Cenazeye katılamıyoruz, hasta ziyaretine gitmiyoruz

    
Futbol için açık tribün yasak, aynı salonda basketbol, voleybol, güreş yasak AKP kongresi serbest,

   
Parklara oturmak yasak, lokantaya yemek yasak, çay içmek yasak ama AKP İl Kongreleri Lebaleb dolması için tamamen serbest.

   
Eyvah ki eyvah.

   
İnsan sağlığı siyaset için heba ediliyorsa söylenecek başka söze gerek yok.

 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi