İsmet KÖSOĞLU
Köşe Yazarı
İsmet KÖSOĞLU
 

RİZEDEKİ MARKETTE ETİKET OYUNU

Rize’de büyük bir markette etikette kilogramı 4.50 tl olan Turp fiyatı kasadaki ödemede fiyatı 5.90 TL ye fırladı..    Marketten alışveriş yapan bir vatandaş ‘’etiket fiyatı 4.50 TL olan TURP fiyatının kasadaki ödemede 5.90 tl olduğunu konuyu Market sorumlusuna ilettim, yanlışlık oldu istersen zararını ödeyelim teklifiyle karşılaştım. Yazar kasa fişi elimdedir. Tüketici Hakem Heyetine telefonla ulaşarak konuyu ilettim, Fazla yapacağımız bir şey yok ispat ederseniz 450 TL para cezası uygularız diye bana cevap verdiler. Bu bir soygundur bu bir hırsızlıktır. Etiketteki fiyat kasada ödeme yaparken nasıl değişir. Etiketlerdeki fiyatları kasada yapılan ödemeyle karşılaştıralım. Alışveriş yapan herkesin böyle hırsızlığa karşı uyanık olmasını istiyorum’ dedi.  
Ekleme Tarihi: 14 Ekim 2021 - Perşembe

RİZEDEKİ MARKETTE ETİKET OYUNU

Rize’de büyük bir markette etikette kilogramı 4.50 tl olan Turp fiyatı kasadaki ödemede fiyatı 5.90 TL ye fırladı..

  

Marketten alışveriş yapan bir vatandaş ‘’etiket fiyatı 4.50 TL olan TURP fiyatının kasadaki ödemede 5.90 tl olduğunu konuyu Market sorumlusuna ilettim, yanlışlık oldu istersen zararını ödeyelim teklifiyle karşılaştım. Yazar kasa fişi elimdedir. Tüketici Hakem Heyetine telefonla ulaşarak konuyu ilettim, Fazla yapacağımız bir şey yok ispat ederseniz 450 TL para cezası uygularız diye bana cevap verdiler. Bu bir soygundur bu bir hırsızlıktır. Etiketteki fiyat kasada ödeme yaparken nasıl değişir. Etiketlerdeki fiyatları kasada yapılan ödemeyle karşılaştıralım. Alışveriş yapan herkesin böyle hırsızlığa karşı uyanık olmasını istiyorum’ dedi.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi