İsmet KÖSOĞLU
Köşe Yazarı
İsmet KÖSOĞLU
 

RİZESPOR İYİ OLMAK ZORUNDA

Galibiyetle 3 puan almak taraftarın olduğu kadar şehrin havasını da olumlu yönde değiştiriyor.     Süper ligde puan veya puanlar aslanın ağzında. Her geçen hafta kayıpların en az olarak devam etmesi isteniyor.     Ligde kolay takım olmadığını görüyoruz.     Geçen hafta Konya’da Rize’ye 3 gol atarak tepede yer edinen Konyaspor hiçte yenilir lokma değil. Komşumuz ve düşme hattındaki rakiplerimizden Giresun sporun akşam İstanbul’da Beşiktaş’a attığı 4 gol tesadüfi değildir. İnanmışlık ve azmin eseri 4-0 lık İstanbul galibiyeti Giresun’a hem moral verecek hem de epeyce bir nefes aldıracaktır.    Tek gollü Kayseri galibiyetiyle 3 puanı alan ÇAYKUR Rizespor daha hırslı çalışmalı. Tek gollü skorların her zaman riskli olduğu bilinir. Bol göllü galibiyetlerle rahat futbol oynamalı. Kayseri maçı geride kaldı. Önümüzdeki maçlara ve önemine bakarak mücadele eden, gol atan takım hüviyetine en kısa zamanda hazırlanılmalıdır.    Her şeyden önce takımda gol atmanın teşviki gerekli. Takım bol gol atmalı.    İnşallah yanılmam, şuna inanıyorum Hamza Hoca bu takımı ayağa kaldıracaktır. Olumlu eleştirilerde bulunarak takımı, oyuncuları ve hocayı desteklemeliyiz. Son Kayseri maçı sonrası üstat Osman Can şunları yazdı’ ’ÇAYKUR Rizespor her ne kadar Süper ligde puan tablosunda sondan birinci sırada şampiyon adayı ise de, Hamzaoğlu’nun direksiyona geçmesiyle otobana çıkmak için yol aldı. Sahasın da son üç maçta alınan üçer galibiyet ümitleri yeşertti. Kayseri maçından sonra yaşanan bu sevinç tablosu forvetsiz biraz zor ama inşallah gelecek haftalar da yaşanır. ( Alınan üç galibiyetin gollerini savunmada oynayan canlı bomba Selim Ay"ın attığını hatırlayalım.     Usta yorumcu Hasan Karaahmetoğlu ise önemli yere el atarak şunları yazmış’’ bugün Hamza hocanın tüm taktiksel yanlı yanlışlarına rağmen kazanmak güzel, ama bu Hamza hoca ile bu lig bitmez.  Yaptığı oyuncu değişiklikleri tam bir facia olup (Yasin ve deniz hummet) takım son yirmi dakika 9 kişi oynadı. Her takım kayseri gibi zayıf olmaz.       Bize üç puan gerekliydi onu aldık. İyi güzel de bu taktiksel ve hatalı oyuncu değişiklikleri her zaman sana üç puan getirmez Hamza hoca. Farklı kazanacağın maçı iki oyuncu değiştirmek ile içine ettin’’.      Yorumcu-Yazar Orhan Yazıcılar köşesinde’ İlk yarı; her iki takım için denk kuvvette geçen ve kalitesiz bir maç... İkinci yarıya yağmur ve golle başladık. 1-0 öndeyiz... Çok şükür; 3 puanın tadını çıkardık bugün. İnşallah devamı gelir..’ diye yazmış.
Ekleme Tarihi: 28 Kasım 2021 - Pazar

RİZESPOR İYİ OLMAK ZORUNDA

Galibiyetle 3 puan almak taraftarın olduğu kadar şehrin havasını da olumlu yönde değiştiriyor.

   
Süper ligde puan veya puanlar aslanın ağzında. Her geçen hafta kayıpların en az olarak devam etmesi isteniyor.

   
Ligde kolay takım olmadığını görüyoruz.

   
Geçen hafta Konya’da Rize’ye 3 gol atarak tepede yer edinen Konyaspor hiçte yenilir lokma değil. Komşumuz ve düşme hattındaki rakiplerimizden Giresun sporun akşam İstanbul’da Beşiktaş’a attığı 4 gol tesadüfi değildir. İnanmışlık ve azmin eseri 4-0 lık İstanbul galibiyeti Giresun’a hem moral verecek hem de epeyce bir nefes aldıracaktır.

  
Tek gollü Kayseri galibiyetiyle 3 puanı alan ÇAYKUR Rizespor daha hırslı çalışmalı. Tek gollü skorların her zaman riskli olduğu bilinir. Bol göllü galibiyetlerle rahat futbol oynamalı. Kayseri maçı geride kaldı. Önümüzdeki maçlara ve önemine bakarak mücadele eden, gol atan takım hüviyetine en kısa zamanda hazırlanılmalıdır.

  
Her şeyden önce takımda gol atmanın teşviki gerekli. Takım bol gol atmalı.

  
İnşallah yanılmam, şuna inanıyorum Hamza Hoca bu takımı ayağa kaldıracaktır. Olumlu eleştirilerde bulunarak takımı, oyuncuları ve hocayı desteklemeliyiz.


Son Kayseri maçı sonrası üstat Osman Can şunları yazdı’ ’ÇAYKUR Rizespor her ne kadar Süper ligde puan tablosunda sondan birinci sırada şampiyon adayı ise de, Hamzaoğlu’nun direksiyona geçmesiyle otobana çıkmak için yol aldı. Sahasın da son üç maçta alınan üçer galibiyet ümitleri yeşertti. Kayseri maçından sonra yaşanan bu sevinç tablosu forvetsiz biraz zor ama inşallah gelecek haftalar da yaşanır. ( Alınan üç galibiyetin gollerini savunmada oynayan canlı bomba Selim Ay"ın attığını hatırlayalım.

   
Usta yorumcu Hasan Karaahmetoğlu ise önemli yere el atarak şunları yazmış’’ bugün Hamza hocanın tüm taktiksel yanlı yanlışlarına rağmen kazanmak güzel, ama bu Hamza hoca ile bu lig bitmez.  Yaptığı oyuncu değişiklikleri tam bir facia olup (Yasin ve deniz hummet) takım son yirmi dakika 9 kişi oynadı. Her takım kayseri gibi zayıf olmaz.

     
Bize üç puan gerekliydi onu aldık. İyi güzel de bu taktiksel ve hatalı oyuncu değişiklikleri her zaman sana üç puan getirmez Hamza hoca. Farklı kazanacağın maçı iki oyuncu değiştirmek ile içine ettin’’.

    
Yorumcu-Yazar Orhan Yazıcılar köşesinde’ İlk yarı; her iki takım için denk kuvvette geçen ve kalitesiz bir maç... İkinci yarıya yağmur ve golle başladık. 1-0 öndeyiz... Çok şükür; 3 puanın tadını çıkardık bugün. İnşallah devamı gelir..’ diye yazmış.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi