İsmet KÖSOĞLU
Köşe Yazarı
İsmet KÖSOĞLU
 

DAHA NELER GÖRECEĞİZ

Hapisteki bebek katili bölücü başı terörist ele başısı  Öcalan lehine yürüyüş yapan PKK'lılar arasındaki malum Milletvekillerinden birisi Saliha Aydemir  polise yumruk atmış.      Olay İstanbul Kadıköy’de meydana geldi.     Milletin kesesinden maaş alan adına milletin vekili diyemeyeceğim bölücü başı sempatizanının görevi başındaki Polise yumruk atması asla kabul edilemez.     Bu hadsizliktir, gereği en kısa sürede yapılmalıdır.     Cumhurbaşkanının açıklamaları yeterli değil icraat bekleniyor. Teröre destek veren de teröristtir.     Sabrında bir sonu var, memlekette huzur istiyoruz.                                                  Ovit’ten haber yazanlar      Bölgeden haber yazmışlar.       Ovit Tüneli yapıldı seyahat güzel evet çok doğru, tünel delindi 12 ay ulaşım yapılıyor. Haberi yapanlar yazanlar TÜNELİN Yolu olmadığını niye yazmamış. Yolu olmayan Tünel kış aylarında ancak ufak arabaların zevk için geçtiği yol oluyor.2018 de açıldı 4 yıl geçti İkizdere Ovit Tüneli arası yolu halen yapılmadı ve kamyon, tır gibi araçlar yolu kullanmıyor......     Ovit Tüneli büyük araçlar geçmesin diye yapılmış, bilmeden yazanlar sayesinde öğrendim.                                           İkizdere Çay Fabrikası     14 Mayısta Cumhurbaşkanın başla emriyle inşaatına başlanan ÇAYKUR Çay Fabrikası çalışmalarının tam hızla gitmesi bölge insanını da mutlu ediyor.    100 ton günlük kapasiteli Çay Fabrikası bölgedeki Organik çayı işleyecek ilçedeki üreticiye olduğu kadar ekonomiye katkıda bulunacak.    Genel Müdür Sn. Yusuf Ziya Alim ve ekibinin bu konuyu yakından takip etmesi işin zamanında yapılacağının göstergesidir.    2023 Yaş Çay kampanyasında hizmete girecek Fabrika için emeği geçen herkese şimdiden teşekkür ediyorum.                                    250 bin dolara TC     Kenya da caddelerdeki skorboardlarda reklamı var.     250 bin dolara TC vatandaşlığı alınır diye.     Türk Vatandaşlığını paraya dökersen alan olur.      Kısaca satarsan alırlar.     Ey Türk titre ve kendine dön bu vatan 250 bin dolara kazanılmadı. Vatandaşlık bağı Vatan ve Milleti olanlar arasındaki bağdır. Bu bağ para ile alınamaz satılamaz bedel hiç biçilemez.     Anayasa  "Türk devletine vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes Türk’tür “para vererek alınan mal olmamalı.    Türk milleti, tarih boyunca vatanın idrakine sahip bir millettir.    Vatan için can vermeyen, kan vermeyen, evlat oğul vermeyen, ne kıymet bilir ne bedel biçer.     Ne mutlu Türküm diyene…   "Verme, dünyaları alsan da, bu cennet vatanı" diyenlerin nesli dolar ile vatana bedel biçiyorsa akıbetimiz nicedir.                                                 
Ekleme Tarihi: 15 Haziran 2022 - Çarşamba

DAHA NELER GÖRECEĞİZ

Hapisteki bebek katili bölücü başı terörist ele başısı  Öcalan lehine yürüyüş yapan PKK'lılar arasındaki malum Milletvekillerinden birisi Saliha Aydemir  polise yumruk atmış.

    
Olay İstanbul Kadıköy’de meydana geldi.

   
Milletin kesesinden maaş alan adına milletin vekili diyemeyeceğim bölücü başı sempatizanının görevi başındaki Polise yumruk atması asla kabul edilemez.

   
Bu hadsizliktir, gereği en kısa sürede yapılmalıdır.

   
Cumhurbaşkanının açıklamaları yeterli değil icraat bekleniyor. Teröre destek veren de teröristtir.

   
Sabrında bir sonu var, memlekette huzur istiyoruz.

                                                
Ovit’ten haber yazanlar

    
Bölgeden haber yazmışlar.

     
Ovit Tüneli yapıldı seyahat güzel evet çok doğru, tünel delindi 12 ay ulaşım yapılıyor. Haberi yapanlar yazanlar TÜNELİN Yolu olmadığını niye yazmamış. Yolu olmayan Tünel kış aylarında ancak ufak arabaların zevk için geçtiği yol oluyor.2018 de açıldı 4 yıl geçti İkizdere Ovit Tüneli arası yolu halen yapılmadı ve kamyon, tır gibi araçlar yolu kullanmıyor......

   
Ovit Tüneli büyük araçlar geçmesin diye yapılmış, bilmeden yazanlar sayesinde öğrendim.

                                         
İkizdere Çay Fabrikası

   
14 Mayısta Cumhurbaşkanın başla emriyle inşaatına başlanan ÇAYKUR Çay Fabrikası çalışmalarının tam hızla gitmesi bölge insanını da mutlu ediyor.

  
100 ton günlük kapasiteli Çay Fabrikası bölgedeki Organik çayı işleyecek ilçedeki üreticiye olduğu kadar ekonomiye katkıda bulunacak.

  
Genel Müdür Sn. Yusuf Ziya Alim ve ekibinin bu konuyu yakından takip etmesi işin zamanında yapılacağının göstergesidir.

  
2023 Yaş Çay kampanyasında hizmete girecek Fabrika için emeği geçen herkese şimdiden teşekkür ediyorum.

                                  
250 bin dolara TC

   
Kenya da caddelerdeki skorboardlarda reklamı var.

   
250 bin dolara TC vatandaşlığı alınır diye.

   
Türk Vatandaşlığını paraya dökersen alan olur.

    
Kısaca satarsan alırlar.

   
Ey Türk titre ve kendine dön bu vatan 250 bin dolara kazanılmadı. Vatandaşlık bağı Vatan ve Milleti olanlar arasındaki bağdır. Bu bağ para ile alınamaz satılamaz bedel hiç biçilemez.

   
Anayasa  "Türk devletine vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes Türk’tür “para vererek alınan mal olmamalı.

  
Türk milleti, tarih boyunca vatanın idrakine sahip bir millettir.

  
Vatan için can vermeyen, kan vermeyen, evlat oğul vermeyen, ne kıymet bilir ne bedel biçer.

   
Ne mutlu Türküm diyene…

 
"Verme, dünyaları alsan da, bu cennet vatanı" diyenlerin nesli dolar ile vatana bedel biçiyorsa akıbetimiz nicedir.     

                                        

  

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi