İsmet KÖSOĞLU
Köşe Yazarı
İsmet KÖSOĞLU
 

NİYE YAZIYORUM

Ömrümün çoğunluğu okuma ve yazmakla geldi geçiyor. Kamuoyuna yararlı olmak konusunda inanın yazmakla deşarj oluyorum. Halkımız bizimle birlikte yaşıyor ama birçok konudan haberdar değil. Bazen umursamıyor bazen yetişemiyor. Yaşadığımız çevrede olumsuzlukları görünce birisi bunun çözümlenmesi için seslendirmesi lazım. Bu seslendirmede yazarçizer takımının ısrarla üzerinde durmasıyla olur. Hangi konuda yazarsak yazalım önce haklı olalım ve kamuoyuna doğruyu iletelim. Kamuoyu doğru habere, ilin ilçenin menfaatlerindeki hizmete hasret. Yazarken uyarırız. Siyasetçiler veya devlet yöneten bürokratlar her eksiği bizim gibi göremez veya görmek istemezler. Tanıyanlar bilir en çok yol konusunda haber veya yazılar yazarım niye derseniz bölgede en büyük yaramız yoldur. Yol konusunda çok sıkıntılar çekmişiz. Şaka bir tarafa Cumhurbaşkanı talimat vermesine rağmen Ovit Tüneli açıldığından bu yana 1 cm yapılmayan yolu var. Yalnız Ovit olsa neyse 9 yıldır başladığı yerde duran adeta unutulan, stop etmiş Kendirli-Derepazarı yolu var. AKP hükümetinin 9 yıl öncesindeki Rize kadrosu Kendirli-Derepazarı karayolunun hemen biteceği heyecanıyla çok sevindirmişti Kendirli insanını. Oysa 2011 de başlayan heyecan yerini tepkiye bıraktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın özel önem verdiği Kendirli, bu yolu daha ne kadar bekleyecek.80 İhtilalinde Evren Paşa’nın Anayasasına 90 ret veren Kendirli ilk seçimde AKP ye bu tepkiyi gösterirse kimse şaşırmasın. Hükümetin 2023 projesi Ne derece doğru bilmiyorum. Hükümetin atanmış Bakanları her proje sorulmasında hedefin 2023 olduğunu söylüyor. Benim anlamadığım 2023 e epey daha var. O gün özel bir çalışmamı olacak, ekonomi çok mu iyi olacak, ham petrol kuyularından petrol mu fışkıracak, doğalgazımız çıkarak faturalardaki kabarık fiyat sıfırlanacak mı? Dolar ile maaş almıyoruz ama bunu söyleyen atanmış bakanın galiba çok dolarları var. Ayrıca herkesi 15-20 bin lira maaş alıyor zannediyor. Bugün mutfak pahalılıktan yanarken AKP li dostlar 2023 den hangi umutları bekliyor merak ediyorum.
Ekleme Tarihi: 01 Ekim 2020 - Perşembe

NİYE YAZIYORUM

Ömrümün çoğunluğu okuma ve yazmakla geldi geçiyor.


Kamuoyuna yararlı olmak konusunda inanın yazmakla deşarj oluyorum.


Halkımız bizimle birlikte yaşıyor ama birçok konudan haberdar değil. Bazen umursamıyor bazen yetişemiyor.


Yaşadığımız çevrede olumsuzlukları görünce birisi bunun çözümlenmesi için seslendirmesi lazım. Bu seslendirmede yazarçizer takımının ısrarla üzerinde durmasıyla olur.


Hangi konuda yazarsak yazalım önce haklı olalım ve kamuoyuna doğruyu iletelim.


Kamuoyu doğru habere, ilin ilçenin menfaatlerindeki hizmete hasret. Yazarken uyarırız.


Siyasetçiler veya devlet yöneten bürokratlar her eksiği bizim gibi göremez veya görmek istemezler.


Tanıyanlar bilir en çok yol konusunda haber veya yazılar yazarım niye derseniz bölgede en büyük yaramız yoldur. Yol konusunda çok sıkıntılar çekmişiz.


Şaka bir tarafa Cumhurbaşkanı talimat vermesine rağmen Ovit Tüneli açıldığından bu yana 1 cm yapılmayan yolu var.


Yalnız Ovit olsa neyse 9 yıldır başladığı yerde duran adeta unutulan, stop etmiş Kendirli-Derepazarı yolu var.


AKP hükümetinin 9 yıl öncesindeki Rize kadrosu Kendirli-Derepazarı karayolunun hemen biteceği heyecanıyla çok sevindirmişti Kendirli insanını. Oysa 2011 de başlayan heyecan yerini tepkiye bıraktı.


Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın özel önem verdiği Kendirli, bu yolu daha ne kadar bekleyecek.80 İhtilalinde Evren Paşa’nın Anayasasına 90 ret veren Kendirli ilk seçimde AKP ye bu tepkiyi gösterirse kimse şaşırmasın.


Hükümetin 2023 projesi


Ne derece doğru bilmiyorum.


Hükümetin atanmış Bakanları her proje sorulmasında hedefin 2023 olduğunu söylüyor.


Benim anlamadığım 2023 e epey daha var. O gün özel bir çalışmamı olacak, ekonomi çok mu iyi olacak, ham petrol kuyularından petrol mu fışkıracak, doğalgazımız çıkarak faturalardaki kabarık fiyat sıfırlanacak mı?


Dolar ile maaş almıyoruz ama bunu söyleyen atanmış bakanın galiba çok dolarları var. Ayrıca herkesi 15-20 bin lira maaş alıyor zannediyor.


Bugün mutfak pahalılıktan yanarken AKP li dostlar 2023 den hangi umutları bekliyor merak ediyorum.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi