Rizenin Sesi
Rizenin Sesi
Yağmur
Rize · 20°C
Diğer
Bizi Takip Edin
03 Nisan 2024 - 10:10

A-K-P LİLER OY VERMEYENLERİ VATAN HAİNİ SAYIYORLAR

0 Okunma 0 Paylaşım

Ak Parti'yi ı bu hale getiren Ak Partililerin kendisidir.

Hiç kimse Ak Partiyi  sandıkta yenemez. Bakıyorum kendini  Akp sananlar emekliyi vatan haini,  hatta feto, ,oy vermeyenleri davasını satmakla suçluyorlar.  Bunlar çok ağır suçlamalardır. Bugüne kadar oy verirken iyi idi. Şimdi hangi sebeple olursa olsun  oy vermeyince  kendini bilmezler tarafından olmayacak suçlamalar yapılıyor.
 
Bu tür düşünenlerden sosyal medyada  bir sürü insan var. Bunların, ı paylaşımlarını okuyunca dehşete düşüyorum, kendimce siyasetin sesini bilmeyen, kinini nefretini kusanlardır bunlar. Bugün kızıp oy vermeyenlerin, sekiz ay önce Cumhurbaşkanımıza ay veren seçmenler olduğunu unutuyorlar. Bu tür söylemler seçmeni partiden daha da  uzaklaştırır. Kutuplaşmaya götürür. Siyasette küslük olmaz, seçmen oy verdiği partiye bir uyarı vermiştir. Bunu anlamak, hele hele milletvekillerinin  anlaması insanların dertleri dinlemesi, sıkıntılarıya ilgilenmesi, üstten bakmayı birakması çok önemlidir. .

Emeklinin durumunun düzeltilmeli! 

Yaz geliyor bir çok tarım ürününe gerçekçi ve yeterli zamlar yapılmalı gerekirse bazı acıl olmayan yatırımlar geçici olarak durdurulmalı, kamuda lafta değil gerçekçi tasarrufa gidilmeli, insanların rahat nefes alması sağlanmalıdır.

Yoksa kapanmayan yaralar açılır ve ülkenin yüzde altmişbeşinin  istemediği Siyasi partiler daha da güçlenir ve iktidara gelir. Buda yirmi beş senenin kazanımlarını yok eder. yazık olur.

Sayın Cumhurbaşkanımız bunu anlamıştır  seçim değerlendirmesi ve balkon konuşmasında yanına kimseyi almaması bunun kanıtıdır.

Son sözüm budur.

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!