İsmet KÖSOĞLU
Köşe Yazarı
İsmet KÖSOĞLU
 

RİZE'DE SİYASET ÇALKANTIDA MI?

Rize’nin Milletvekili sayısı 3      Son genel seçimde önümüze konulan listede AKP’nin 3 adayı Erdoğan rüzgârı altında seçildi. Bunu kimse inkâr edemez.     Rize’deki mevcut 3 Vekilden kaçı Erdoğan genel başkan olmasaydı seçilebilirdi?      Görünen köy kılavuz istemez, sürekli yazan birisi olarak kiminle görüştüysem biz Erdoğan’dan dolayı OY verdik türünde ifadelerde bulundu. Daha farklı söyleyenlerde oldu ama satırlarıma almak istemedim.      Geçen hafta sosyal medyada Muhammet Avcı Vekilimizden bir açıklama yapılmış. Kendisiyle görüşmedim internet sitelerinde okudum.     Vekilimiz tarafından bugüne kadar yalanlanmadığına göre demek ki doğruymuş.     Genel seçimlerde değil aday, aday adayı olmak için dahi ne taklalar atıldığını çok iyi bilirim. Cebinde çok parası olan ve çok iyi taklalar atabilenler aday ve Milletvekili olmak ister. Bunu kimse inkâr edemez.      Çok hayli rağbet ve eğer seçildiğinde sonrasında sınırsız itibar görenlerin Milletvekilliğine hayır demesini anlamak zor.     Sn. Avcı bu açıklamasıyla Rize’nin kafasını karıştırdı. Recep Ali Aksoylu dostumuzda bu konu hakkında detaylıca yazmıştı.    ‘seçildiğim günden beri her ortamda tekrar aday olmayacağımı ifade ettim ve aday olmayı da düşünmüyorum ’diyen Avcı neyi ima etmek istedi acaba.     Son günlerde bazı Bakanların programına İkizdere ve Rize’de katılmaması dikkat çekti.     Ulaştırma Bakanının programına eski Bakanlardan birisi katılırken daha önce İkizdere’de yapılan ve iki eski Bakanın katıldığı programda da olmaması partilileri tarafından da doğrusu yadırgandı.      Etkinliklere katılmamayı yeğleyen Sn. Avcı’nın daha sonra yaptığı bir daha aday olmayacağım söyleminin sebebi ne olabilir.      Rize’de AKP de seçilen Vekiller arasında önce Hasan Karal sonra Muhammet Avcı iyi biliniyor ki halkın en kolay ulaştığı meselesini ilettiği vekillerdir.       Kimseye kolay kolay nasip olmayacak genç denilecek bir yaşta siyasetin en tepe noktasına kadar yükselen Muhammet Avcı’yı bu açıklamaya iten sebep ne olabilir. Rize’de halen Bakan havasıyla ara sıra gezen iki eski Bakanın etkisi olabilir mi?     Rizeli ile sokakta mahallede en çok hemhal olan şu anki Milletvekilinin Muhammet Avcı olduğu inkâr edilemez.     Niye aday olmayacağının ardında genç yaşta Rize’nin yükünü kaldıramamak mı var.     Genel Başkanın memleketinde siyaset yapmak herkesin harcı değil. Sebep ağır tempoya dayanamamakta olabilir.
Ekleme Tarihi: 15 Mayıs 2021 - Cumartesi

RİZE'DE SİYASET ÇALKANTIDA MI?

Rize’nin Milletvekili sayısı 3

    
Son genel seçimde önümüze konulan listede AKP’nin 3 adayı Erdoğan rüzgârı altında seçildi. Bunu kimse inkâr edemez.

   
Rize’deki mevcut 3 Vekilden kaçı Erdoğan genel başkan olmasaydı seçilebilirdi?

    
Görünen köy kılavuz istemez, sürekli yazan birisi olarak kiminle görüştüysem biz Erdoğan’dan dolayı OY verdik türünde ifadelerde bulundu. Daha farklı söyleyenlerde oldu ama satırlarıma almak istemedim.

    
Geçen hafta sosyal medyada Muhammet Avcı Vekilimizden bir açıklama yapılmış. Kendisiyle görüşmedim internet sitelerinde okudum.

   
Vekilimiz tarafından bugüne kadar yalanlanmadığına göre demek ki doğruymuş.

   
Genel seçimlerde değil aday, aday adayı olmak için dahi ne taklalar atıldığını çok iyi bilirim. Cebinde çok parası olan ve çok iyi taklalar atabilenler aday ve Milletvekili olmak ister. Bunu kimse inkâr edemez.

    
Çok hayli rağbet ve eğer seçildiğinde sonrasında sınırsız itibar görenlerin Milletvekilliğine hayır demesini anlamak zor.

   
Sn. Avcı bu açıklamasıyla Rize’nin kafasını karıştırdı. Recep Ali Aksoylu dostumuzda bu konu hakkında detaylıca yazmıştı.

  
‘seçildiğim günden beri her ortamda tekrar aday olmayacağımı ifade ettim ve aday olmayı da düşünmüyorum ’diyen Avcı neyi ima etmek istedi acaba.

   
Son günlerde bazı Bakanların programına İkizdere ve Rize’de katılmaması dikkat çekti.

   
Ulaştırma Bakanının programına eski Bakanlardan birisi katılırken daha önce İkizdere’de yapılan ve iki eski Bakanın katıldığı programda da olmaması partilileri tarafından da doğrusu yadırgandı.

    
Etkinliklere katılmamayı yeğleyen Sn. Avcı’nın daha sonra yaptığı bir daha aday olmayacağım söyleminin sebebi ne olabilir.

    
Rize’de AKP de seçilen Vekiller arasında önce Hasan Karal sonra Muhammet Avcı iyi biliniyor ki halkın en kolay ulaştığı meselesini ilettiği vekillerdir.

     
Kimseye kolay kolay nasip olmayacak genç denilecek bir yaşta siyasetin en tepe noktasına kadar yükselen Muhammet Avcı’yı bu açıklamaya iten sebep ne olabilir. Rize’de halen Bakan havasıyla ara sıra gezen iki eski Bakanın etkisi olabilir mi?

   
Rizeli ile sokakta mahallede en çok hemhal olan şu anki Milletvekilinin Muhammet Avcı olduğu inkâr edilemez.

   
Niye aday olmayacağının ardında genç yaşta Rize’nin yükünü kaldıramamak mı var.

   
Genel Başkanın memleketinde siyaset yapmak herkesin harcı değil. Sebep ağır tempoya dayanamamakta olabilir.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi