Hasan KARAAHMETOĞLU
Köşe Yazarı
Hasan KARAAHMETOĞLU
 

RİZESPOR DA İLK DEPLASMAN SİFTAHI

Bu sezon  çıkmış olduğu sekiz deplasman dan puan alamayan ekibimiz  bugüne kadar puan ve puanlar alarak şansı yaver gittiği  Sivas deplasmanın dan  yine eli boş dönmeyerek bu sezonun da ilk deplasman  puanını almış oldu...               Oyun olarak  yine her ne kadar  tatmin edici olmasa da bu takıma oyundan   çok şimdi puan gerekli olduğu gerçek olup bunun da takımın bir çok eksiklerine rağmen  almak başarı sayılır diyebiliriz..Maçın genelinde ev sahibi takım çok net pozisyonlardan  yararlanamazken özellikle  kaleci  Tarık  mükemmel oynadı...Maç öncesi Hamza hoca geçen haftanın başarılı ikilisi Emirhan ile Holmen bozmak istemeyerek bu kez üçlü defans sistemi ile Emirhan'ın yanına Selim çekip  sağ tarafa  Holmeni yerleştirmesi belki maça kazanma isteği ile çıktı ama bu sistem bize uymaz ve uymadı da..Maçın genelinde  sürekli kanatlardan oynayan ev sahibi takım da  bireysel yetenekli oyuncuların özellikle ileri uçta fazla olması  burada  sorun oldu..Bu sistemin  başarılı olması  için bir kere orta sahan çok iyi ayağında top tutan  oyunculardan kurulu olması gerekir. İleri de de  süratli,sprinter oyuncular bulunması gerekir.. Onun için bu takımın  üçlü defans oynaması yanlış olup her zaman da böyle şanslı bir günün de olmayabilirsiniz..Diğer taraf dan maç boyunca hiç bir şey yapmayan  ama  buna ilaveten gereksiz yerler de rakiplerine faul yaparak önce sarı kart sonra da  kırmzı kart gören  Alper beyefendi bu forma o kadar ucuz değil zaten oynadığın futbol evlere şenlik  bir de takımı  on kişi bırakmak bu takıma ihanet den başka bir şey değil..Bu oyuncu ile bana göre yollar ayrılmalı...Sonuç olarak futbol olarak iyi oynanmayan  fakat yine mücadele gücünün iyi olduğu bir maç ta biraz da şansımız  sayesin de alınan bir puan  iyi diyerek inşallah devamı 2. yarıda yeni transferler ile daha da çoğalır diyoruz..
Ekleme Tarihi: 23 Aralık 2021 - Perşembe

RİZESPOR DA İLK DEPLASMAN SİFTAHI

Bu sezon  çıkmış olduğu sekiz deplasman dan puan alamayan ekibimiz  bugüne kadar puan ve puanlar alarak şansı yaver gittiği  Sivas deplasmanın dan  yine eli boş dönmeyerek bu sezonun da ilk deplasman  puanını almış oldu...

             
Oyun olarak  yine her ne kadar  tatmin edici olmasa da bu takıma oyundan   çok şimdi puan gerekli olduğu gerçek olup bunun da takımın bir çok eksiklerine rağmen  almak başarı sayılır diyebiliriz..Maçın genelinde ev sahibi takım çok net pozisyonlardan  yararlanamazken özellikle  kaleci  Tarık  mükemmel oynadı...Maç öncesi Hamza hoca geçen haftanın başarılı ikilisi Emirhan ile Holmen bozmak istemeyerek bu kez üçlü defans sistemi ile Emirhan'ın yanına Selim çekip  sağ tarafa  Holmeni yerleştirmesi belki maça kazanma isteği ile çıktı ama bu sistem bize uymaz ve uymadı da..Maçın genelinde  sürekli kanatlardan oynayan ev sahibi takım da  bireysel yetenekli oyuncuların özellikle ileri uçta fazla olması  burada  sorun oldu..Bu sistemin  başarılı olması  için bir kere orta sahan çok iyi ayağında top tutan  oyunculardan kurulu olması gerekir. İleri de de  süratli,sprinter oyuncular bulunması gerekir.. Onun için bu takımın  üçlü defans oynaması yanlış olup her zaman da böyle şanslı bir günün de olmayabilirsiniz..Diğer taraf dan maç boyunca hiç bir şey yapmayan  ama  buna ilaveten gereksiz yerler de rakiplerine faul yaparak önce sarı kart sonra da  kırmzı kart gören  Alper beyefendi bu forma o kadar ucuz değil zaten oynadığın futbol evlere şenlik  bir de takımı  on kişi bırakmak bu takıma ihanet den başka bir şey değil..Bu oyuncu ile bana göre yollar ayrılmalı...Sonuç olarak futbol olarak iyi oynanmayan  fakat yine mücadele gücünün iyi olduğu bir maç ta biraz da şansımız  sayesin de alınan bir puan  iyi diyerek inşallah devamı 2. yarıda yeni transferler ile daha da çoğalır diyoruz..
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi