Hasan KARAAHMETOĞLU
Köşe Yazarı
Hasan KARAAHMETOĞLU
 

BU MAÇ SANA YAZAR HAMZA HOCA....

Ç.Rizespor puan dağıtmaya devam ediyor..İki haftalık aradan sonra  mutlak kazanmak  için çıktığı maç da evinde  Adana demirspor takımına da yenilen ekibimiz kendini iyi çıkmaza girerken bu maçı veren ve mağlubiyete en büyük katkısı olan teknik adam HAMZA hoca olup kendisi derhal görevden alınmalıdır..               Kendi sahan da oynuyorsun elinde  Yusuf sarı,bolosia gibi iki kanat oyuncun varken  iki ağır  oyuncun ile sahaya çıkan Hamza hoca ..ALLAH aşkına bu oyunculara kim top getirecek..Yine  sezon başın dan bu yana bir türlü  form  grafiği devamlı aşağıda olan ALPER  ile oyuna başlaman ne akıl işi HAMZA hoca....Sahada ne yaptığı belli  olmayan SABO'ya bu kadar ısrar etmen deki gayen ne ....? Takım kadrosu açıklandığında bu takımın kesinlikle kazanamayacağını yazdım.. Fakat ne yazık ki maçın ilk yarısı bitmeden maç 2-0 olunca terk ettim.Sormazlarmı  sana Hamza Hoca  bu takım sanki M. city... yedeklere bakıyorsun  yeni alınan  oyuncular dan  EREN- YUSUF- BOLOSİA- FERNANDES.. neymiş efendim hazır değilmişler..  Yusuf oyuna girdikten sonra hazır olup olmadığını belki sana götermiştir.. HAMZA bey efendi...Sanki oynayanlar yedekde olanlar dan çok kaliteliymiş ya veya biz mi göremedik  HAMZA  hoca  onun için bu oyuncular yedek de kalmış...Buradan iddia ediyorum eğer  bu maçı Hamza Hoca kazanmak , isteseydi  oyuna iki kenar oyuncusu  Bolosia ve Yusuf ile başlasa orta sahaya Fernandese görev verseydi bu maçı alırdık..Ama ne yazık ki futbol bilgisi, oyuna bakış açısı taktiksel olarak bir takım nasıl hazırlanır  ve maç nasıl kazanılır bilgisin den  uzak sadece göstermelik  Pro lisansı ile bu işler oluyorsa bu  Türk futbolu yerinde sayar.. Küme düşmeye oynayan bir takım özellikle kendi sahanda oynuyorsan rakibini ısıracak daha agresif oyunu rakibine kabul ettirecek ve elinde kişişel yetenekli oyuncular varsa onları da iyi kullanacaksın..                             Bizim HAMZA hocamız ne yapıyor.. sahada gezen,sağdan soldan doldur boşalt ortalar ,geriden uzun toplar ile gol atmaya çalışmak ancak Hamza hoca ile olur.. Bu maç kaybetmek ile  bu takım küme düşme adaylarının içinde  en başta gelen  takım olarak  bundan sonra lig de kalmamız daha da zorlaştı.. Hele Hamza hoca ile kesinlikle düşeriz.. macera aramayalım..Hayal de kurmalıyım..Hamza hoca iyi adamsın ama iyi bir  teknik adam değilsin ve bu kafa ile olman mümkün değil...
Ekleme Tarihi: 06 Şubat 2022 - Pazar

BU MAÇ SANA YAZAR HAMZA HOCA....

Ç.Rizespor puan dağıtmaya devam ediyor..İki haftalık aradan sonra  mutlak kazanmak  için çıktığı maç da evinde  Adana demirspor takımına da yenilen ekibimiz kendini iyi çıkmaza girerken bu maçı veren ve mağlubiyete en büyük katkısı olan teknik adam HAMZA hoca olup kendisi derhal görevden alınmalıdır..
             
Kendi sahan da oynuyorsun elinde  Yusuf sarı,bolosia gibi iki kanat oyuncun varken  iki ağır  oyuncun ile sahaya çıkan Hamza hoca ..ALLAH aşkına bu oyunculara kim top getirecek..Yine  sezon başın dan bu yana bir türlü  form  grafiği devamlı aşağıda olan ALPER  ile oyuna başlaman ne akıl işi HAMZA hoca....Sahada ne yaptığı belli  olmayan SABO'ya bu kadar ısrar etmen deki gayen ne ....? Takım kadrosu açıklandığında bu takımın kesinlikle kazanamayacağını yazdım.. Fakat ne yazık ki maçın ilk yarısı bitmeden maç 2-0 olunca terk ettim.Sormazlarmı  sana Hamza Hoca  bu takım sanki M. city... yedeklere bakıyorsun  yeni alınan  oyuncular dan  EREN- YUSUF- BOLOSİA- FERNANDES.. neymiş efendim hazır değilmişler..  Yusuf oyuna girdikten sonra hazır olup olmadığını belki sana götermiştir.. HAMZA bey efendi...Sanki oynayanlar yedekde olanlar dan çok kaliteliymiş ya veya biz mi göremedik  HAMZA  hoca  onun için bu oyuncular yedek de kalmış...Buradan iddia ediyorum eğer  bu maçı Hamza Hoca kazanmak , isteseydi  oyuna iki kenar oyuncusu  Bolosia ve Yusuf ile başlasa orta sahaya Fernandese görev verseydi bu maçı alırdık..Ama ne yazık ki futbol bilgisi, oyuna bakış açısı taktiksel olarak bir takım nasıl hazırlanır  ve maç nasıl kazanılır bilgisin den  uzak sadece göstermelik  Pro lisansı ile bu işler oluyorsa bu  Türk futbolu yerinde sayar.. Küme düşmeye oynayan bir takım özellikle kendi sahanda oynuyorsan rakibini ısıracak daha agresif oyunu rakibine kabul ettirecek ve elinde kişişel yetenekli oyuncular varsa onları da iyi kullanacaksın..
                           
Bizim HAMZA hocamız ne yapıyor.. sahada gezen,sağdan soldan doldur boşalt ortalar ,geriden uzun toplar ile gol atmaya çalışmak ancak Hamza hoca ile olur.. Bu maç kaybetmek ile  bu takım küme düşme adaylarının içinde  en başta gelen  takım olarak  bundan sonra lig de kalmamız daha da zorlaştı.. Hele Hamza hoca ile kesinlikle düşeriz.. macera aramayalım..Hayal de kurmalıyım..Hamza hoca iyi adamsın ama iyi bir  teknik adam değilsin ve bu kafa ile olman mümkün değil...
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi