İsmet KÖSOĞLU
Köşe Yazarı
İsmet KÖSOĞLU
 

AKP MİLLETVEKİLİNİN ARAÇ KARTI SURİYELİDE ÇIKTI

Sadece Milletvekillerine verilen TBMM Araç Kartı Suriyeli kişide çıktı.     Veli Toprak Gazeteci arkadaşımın Sözcü Gazetesindeki haberine göre’’ TC Vatandaşlığına geçip Muhammed Halebi olan ismini Muhammed Sabancı yapan Suriyelinin AKP Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Akay adına kayıtlı TBMM araç kartını kullandığı anlaşıldı.     Suriyeli Muhammed 34 TC 5565 plakalı aracında kullandığı kart sayesinde dokunulmazlık kazanıyor. Ne trafikte çevirebiliyor ne de ceza yazılıyor. Sözcü Gazetesinin ulaştığı bilgiye göre 34 TC 5565 plakalı Mercedes s400 D4matik model araç Yeni Bahar Dağıtım Dış Ticaret Şirketi adına kayıtlı.    Trafik bilgilerinde Milletvekilinin kullandığı araç olarak geçen aracı Muhammed Halebi Sabancı kullanıyor. Şirket yönetiminde Muhammed Sabancı’da yer alıyor.                                             Oğlunun arkadaşı       AKP Milletvekili Ahmet Akay bu araçta kendi adına düzenlenmiş TBMM kartı olması ve Suriyeli bir kişi tarafından kullanılmasına ilişkin soruya’’ ben bu aracı İstanbul’a gittiğimde kullanıyorum. Araç benim değil. Benim 2 milyonluk araba almaya gücümde yok. Araba bir firmanın diye biliyorum. Bu kişide benim değil oğlumun arkadaşı’’ dedi. Milletvekilleri böyle herkese araç kartını verebiliyorsa ise bende aracım için herhangidir Milletvekilinden araç kartı istiyorum. Zira Basın Kartı trafik cezası yemeye engel olamıyor.                                                                                  İkizdere stadı ağlanacak halde İlçede Kaymakam Hacı Kerim Meral’in desteğiyle Rize 1.Amatör Kümede mücadele eden bir futbol takımı kuruldu.    Spor gençleri kahve köşelerinden kurtarır. Gençlerden kurulu takım bocalama aşamasında.4 maç oynadı henüz galibiyeti yok.    Ev sahibi olarak ilçede yıllar önce yapılan stadyumda maçlarını oynamaya çalışıyor.    Koltukları kırılmış, bakımsız yaklaşık 500 kişilik seyirci kapasitesine sahip birde kapalı tribünü var.    Soyunma odaları önemli bakım onarım ve yenilikler ister.    Saha etrafında yamaç tarafındaki taş duvarda futbolcuların çarpışıp sakatlanmaması için sporcu çarpmasına dayanıklı izole malzemesi döşenmeli.    Saha zemini yıllar önceden İşadamı Talip Kahraman tarafından yaptırılan sunni çim ile döşenmiştir. Zemin özelliğini kaybetmiş çok sert ve sporcu sağlığını tehdit eder durumdadır. Bu zeminin yeniden elden geçmesi şart. Gençlik Spor Müdürlüğü umarım konuya el atarak zemin işini çözer.    Tel örgülerle çevrili saha çevresinin daha temiz ve göze hitap edecek güzellikte temizlenmesi gerekir. Çirkinlik ve çöplük ilçe stadının çevresine yakışmıyor
Ekleme Tarihi: 24 Şubat 2022 - Perşembe

AKP MİLLETVEKİLİNİN ARAÇ KARTI SURİYELİDE ÇIKTI

Sadece Milletvekillerine verilen TBMM Araç Kartı Suriyeli kişide çıktı.

   
Veli Toprak Gazeteci arkadaşımın Sözcü Gazetesindeki haberine göre’’ TC Vatandaşlığına geçip Muhammed Halebi olan ismini Muhammed Sabancı yapan Suriyelinin AKP Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Akay adına kayıtlı TBMM araç kartını kullandığı anlaşıldı.

   
Suriyeli Muhammed 34 TC 5565 plakalı aracında kullandığı kart sayesinde dokunulmazlık kazanıyor. Ne trafikte çevirebiliyor ne de ceza yazılıyor. Sözcü Gazetesinin ulaştığı bilgiye göre 34 TC 5565 plakalı Mercedes s400 D4matik model araç Yeni Bahar Dağıtım Dış Ticaret Şirketi adına kayıtlı.

  
Trafik bilgilerinde Milletvekilinin kullandığı araç olarak geçen aracı Muhammed Halebi Sabancı kullanıyor. Şirket yönetiminde Muhammed Sabancı’da yer alıyor.


                                            Oğlunun arkadaşı

     
AKP Milletvekili Ahmet Akay bu araçta kendi adına düzenlenmiş TBMM kartı olması ve Suriyeli bir kişi tarafından kullanılmasına ilişkin soruya’’ ben bu aracı İstanbul’a gittiğimde kullanıyorum. Araç benim değil. Benim 2 milyonluk araba almaya gücümde yok. Araba bir firmanın diye biliyorum. Bu kişide benim değil oğlumun arkadaşı’’ dedi.


Milletvekilleri böyle herkese araç kartını verebiliyorsa ise bende aracım için herhangidir Milletvekilinden araç kartı istiyorum. Zira Basın Kartı trafik cezası yemeye engel olamıyor.

                                               

                                 İkizdere stadı ağlanacak halde


İlçede Kaymakam Hacı Kerim Meral’in desteğiyle Rize 1.Amatör Kümede mücadele eden bir futbol takımı kuruldu.

  
Spor gençleri kahve köşelerinden kurtarır. Gençlerden kurulu takım bocalama aşamasında.4 maç oynadı henüz galibiyeti yok.

  
Ev sahibi olarak ilçede yıllar önce yapılan stadyumda maçlarını oynamaya çalışıyor.

  
Koltukları kırılmış, bakımsız yaklaşık 500 kişilik seyirci kapasitesine sahip birde kapalı tribünü var.

  
Soyunma odaları önemli bakım onarım ve yenilikler ister.

  
Saha etrafında yamaç tarafındaki taş duvarda futbolcuların çarpışıp sakatlanmaması için sporcu çarpmasına dayanıklı izole malzemesi döşenmeli.

  
Saha zemini yıllar önceden İşadamı Talip Kahraman tarafından yaptırılan sunni çim ile döşenmiştir. Zemin özelliğini kaybetmiş çok sert ve sporcu sağlığını tehdit eder durumdadır. Bu zeminin yeniden elden geçmesi şart. Gençlik Spor Müdürlüğü umarım konuya el atarak zemin işini çözer.

  
Tel örgülerle çevrili saha çevresinin daha temiz ve göze hitap edecek güzellikte temizlenmesi gerekir. Çirkinlik ve çöplük ilçe stadının çevresine yakışmıyor

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi