İsmet KÖSOĞLU
Köşe Yazarı
İsmet KÖSOĞLU
 

TC size ne yapıyor Camilerden T.C. ibaresi kaldırılıyor.

Kırmızı yasak sınır serbest    Son günlerde değişik konular gündemde önemli yer tutuyor.    Kırmızı ışıkta geçmenin yasak, Sınırdan geçmenin serbest olduğu kıyaslaması dikkat çekici.    Trafikte kurallara uymak şart, uyulmadığı zaman ölümle sonuçlanan kazalara sebep olunduğunu biliyoruz.    Aşırı hız, alkol ve kırmızı ışıktan geçmek yasaktır ve yüksek miktarda maddi cezaları var.    Özellikle doğudaki sınırlar yolgeçen hanı gibi. Memleketinde canı sıkılan kapağı Türkiye’ye atıyor. Kulağa hoş geldiği için satırlarıma aldım. Kırmızıdan geçmek yasak, Sınırdan geçmek serbest.                                             TC olmak 400 bin Dolar     AKP döneminde TC Vatandaşlığının Dolarla kıyaslanarak satıldığını da gördük.     Önce 250 bin dolar olan TC Vatandaşlığı 400 bin Dolara çıkarılmış.     TC. Kimliğinin para ile satın alınacağı hayra alamet değildir. TC böylesi ucuz olmamalı.      TC. Kimliği Para ile satılmamalı.     TC kimliği bir apartman dairesi ile bir tutulmamalı.       Çanakkale’de, Sarıkamış’ta, Dumlupınar’da, Sakarya’da şehit olan ecdat kan akıttıkları toprağın Dolarla satıldığını bilse hakkını helal etmez ey dostlar.      Vatandaşlık dolar ile satılacak kadar ucuz değildir.                                              Huzur bozan gitmeli      Suriyeli esnaf müsveddesi bir şaki yola sandalye koyup "Erkek olan gelsin" diye meydan okumuş.     Aslında bu olay ilk değil sonda olmayacak.    Vatanını savaş var diye kaçıp gelenden kimseye hayır gelmez.     Can güvenliği tehlikesi yok, hayat neredeyse bedava Türkiye bunlar için cennet ülke. Rahatlık battığı için yan gelip yatarken bu ayıcık gibi Erkek olan gelsin narasını da atabiliyor.      Hükümet tarafından bu insanlar mümkün olan ne kısa sürede Suriye’ye gönderilmelidir.     Vatanını terk edenden bize hayır gelmez.                                                   TC size ne yapıyor      Camilerden T.C. ibaresi kaldırılıyor.     Diyanet İşleri talimat yağdırmış TC kaldırılsın diye.     Diyanet İşleri Başkanlığı'nın cami tabelalarından T.C. ibaresi kaldırmasındaki gayesi ne olabilir.     Bir cami tabelasından Türkiye Cumhuriyeti’nin baş harflerini silip atmak kimin tekelindedir. Bu talimat Diyanet İşleri Başkanının Müslüman insanı Camilerden soğutma harekâtıdır.     Köy, mahalle veya şehir camilerini Diyanet yapmadı vatandaş yaptı. Diyanet yalnız imam ve müezzin atayarak maaşını ödüyor.         Diyanet İşleri Başkanlığı yayımladığı genelge ile 14 Nisan 2022 tarihine kadar cami tabelalarından T.C. ibaresinin kaldırılmasını, buna uymayan imamlar hakkında bu tarihten itibaren murakıplar tarafından işlem yapılacağını duyurmuş.      Türkiye nereye gidiyor.
Ekleme Tarihi: 18 Nisan 2022 - Pazartesi

TC size ne yapıyor Camilerden T.C. ibaresi kaldırılıyor.

Kırmızı yasak sınır serbest

  
Son günlerde değişik konular gündemde önemli yer tutuyor.

  
Kırmızı ışıkta geçmenin yasak, Sınırdan geçmenin serbest olduğu kıyaslaması dikkat çekici.

  
Trafikte kurallara uymak şart, uyulmadığı zaman ölümle sonuçlanan kazalara sebep olunduğunu biliyoruz.

  
Aşırı hız, alkol ve kırmızı ışıktan geçmek yasaktır ve yüksek miktarda maddi cezaları var.

  
Özellikle doğudaki sınırlar yolgeçen hanı gibi. Memleketinde canı sıkılan kapağı Türkiye’ye atıyor. Kulağa hoş geldiği için satırlarıma aldım. Kırmızıdan geçmek yasak, Sınırdan geçmek serbest.

                                           
TC olmak 400 bin Dolar

   
AKP döneminde TC Vatandaşlığının Dolarla kıyaslanarak satıldığını da gördük.

   
Önce 250 bin dolar olan TC Vatandaşlığı 400 bin Dolara çıkarılmış.

   
TC. Kimliğinin para ile satın alınacağı hayra alamet değildir. TC böylesi ucuz olmamalı.

    
TC. Kimliği Para ile satılmamalı.

   
TC kimliği bir apartman dairesi ile bir tutulmamalı.

     
Çanakkale’de, Sarıkamış’ta, Dumlupınar’da, Sakarya’da şehit olan ecdat kan akıttıkları toprağın Dolarla satıldığını bilse hakkını helal etmez ey dostlar.

    
Vatandaşlık dolar ile satılacak kadar ucuz değildir.

                                            
Huzur bozan gitmeli

    
Suriyeli esnaf müsveddesi bir şaki yola sandalye koyup "Erkek olan gelsin" diye meydan okumuş.

   
Aslında bu olay ilk değil sonda olmayacak.

  
Vatanını savaş var diye kaçıp gelenden kimseye hayır gelmez.

   
Can güvenliği tehlikesi yok, hayat neredeyse bedava Türkiye bunlar için cennet ülke. Rahatlık battığı için yan gelip yatarken bu ayıcık gibi Erkek olan gelsin narasını da atabiliyor.

    
Hükümet tarafından bu insanlar mümkün olan ne kısa sürede Suriye’ye gönderilmelidir.

   
Vatanını terk edenden bize hayır gelmez.

                                                 
TC size ne yapıyor

    
Camilerden T.C. ibaresi kaldırılıyor.

   
Diyanet İşleri talimat yağdırmış TC kaldırılsın diye.

   
Diyanet İşleri Başkanlığı'nın cami tabelalarından T.C. ibaresi kaldırmasındaki gayesi ne olabilir.

   
Bir cami tabelasından Türkiye Cumhuriyeti’nin baş harflerini silip atmak kimin tekelindedir. Bu talimat Diyanet İşleri Başkanının Müslüman insanı Camilerden soğutma harekâtıdır.

   
Köy, mahalle veya şehir camilerini Diyanet yapmadı vatandaş yaptı. Diyanet yalnız imam ve müezzin atayarak maaşını ödüyor.

       
Diyanet İşleri Başkanlığı yayımladığı genelge ile 14 Nisan 2022 tarihine kadar cami tabelalarından T.C. ibaresinin kaldırılmasını, buna uymayan imamlar hakkında bu tarihten itibaren murakıplar tarafından işlem yapılacağını duyurmuş.

    
Türkiye nereye gidiyor.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi