İsmet KÖSOĞLU
Köşe Yazarı
İsmet KÖSOĞLU
 

RİZE YOLLARINDA NİYE ÇALIŞMA YOK, KIRIK-DALLIKAVAK NE ZAMAN.?

Rize-Erzurum karayolu üzerinde uzun süredir devam eden KIRIK ve DALLIKAVAK Tünelleri yapılıyor.     Bu yola Erzurum cenahından baş koyan dostlar her görüşmemizde bize sitemde bulunuyor. Sitem sizin Genel Başkan ve Cumhurbaşkanınız var bizim adamımız yok.     Erzurum siyasetçilerinden KIRIK ve DALLIKAVAK Tünelleri konusunda yeterli destek görememenin ezikliğini yaşıyor dostlar.    Ovit 6 yılda tamamlandı onun yarısı kadar olan Kırık niye bitmiyor sitemlerinde çok haklı dadaş dostlarımız.     Bilhassa Tahsin Bayramoğlu dostumun siyaset hizmetinde bulunduğu yıllardan beri amansız takip ve ilgisini hiç kimse unutmamalı. STK olarak ERVAK Başkanı ve usta kalem Ecz. Erdal Güzel ile Gazeteci Üstadım A.Kadir Sabuncuoğlu’nun gayretlerini yakından bilirim. Amansız takipçiliklerine müteşekkirim. Âmâ yeterli mi değil elbette. Erzurum’dan seçilen siyasetçilerinde elini taşın altına sokması lazım.     Ovit Tüneli 14.300 metre ve 6 yılda tamamlandı hizmete açıldı.     7200 metre uzunluğundaki KIRIK 2015 de başladı 7 yıl oldu daha delme işlemi bitmedi.     Erzurum sınırlarında olan fakat yapılmazsa Ovit Tünelinin hiçbir anlamının olmadığı KIRIK Tüneli ihale yapıldığında 2018 yılında tamamlanacaktı. Gecikme, işi bırakma, iş feshi ve yeniden ihale derken iş çok gecikti.     14.300 m.6 yılda bitti,7200 metre 2015 den bu yana tamamlanamadı niye.     Bu ayıptır, beceriksizliktir. Bu ayıp Karayolları Genel Müdürlüğüne yeter. Bu süreçte Binali Yıldırım ile sonrasında atanmış Cahit Turhan, Adil Karaismailoğlu isimli üç Bakanın süreleri bitiyor KIRIK bitmiyor.      Sn. Adil Karaismailoğlu Bakanım, sizden önceki atanmış Bakan Cahit Turhan 9.8.2019 tarihinde İkizdere de yaptığı açıklamada aynen şunları söylemişti’’  trafik yoğunluğunun bulunduğu İyidere-İkizdere ile İkizdere şehir geçişindeki çalışmaların gelecek yıl hizmete açılacağına dikkati çekerek, "Bu neyi kazandıracak? Bu proje ile Doğu Karadeniz Bölgesi'ndeki limanların Doğu Anadolu'ya, Doğu ve Güneydoğu'daki komşularımızın sınır kapılarına daha rahat bir ulaşım sağlamış olacağız. Bölgenin ekonomisine, kalkınmasına çok önemli katkılar sağlayacak bu projenin devam eden diğer bir önemi yapısı da İspir ile Aşkale arasındaki Kırık Tüneli'dir. Kırık Tüneli'nde yüzde 55'ik bir ilerleme sağlamış bulunuyoruz’’     O atanmış Bakan Cahit Turhan bu açıklamayı 9.8.2019 tarihinde yapmış ve üzerinden 3 yıl geçti ve ne İkizdere Tüneli bitti ne KIRIK Tüneli nede 3100 metrelik DALLIKAVAK Tüneli. Üstelik İkizdere Tüneli 6 aydır stop etmiş.     Bu demektir ki atanmış Ulaştırma Bakanları olarak sözünüzü yerine getirmiyorsanız vatandaşa doğru söylemiyorsunuz.     Rize-Erzurum karayolu hariç bölgede yapılan başka icraatlarınız da şantiyeler devam ediyor. Devam etmesinden yanayız tabi iki ama Rize yollarında niye çalışma yok.      İnsanın aklına başka şeytanlıklar geliyor ama seçim yaklaşıyor o zaman sizi atayan Reise konuyu daha yakından aktaracağız bilginiz olsun.  
Ekleme Tarihi: 12 Haziran 2022 - Pazar

RİZE YOLLARINDA NİYE ÇALIŞMA YOK, KIRIK-DALLIKAVAK NE ZAMAN.?

Rize-Erzurum karayolu üzerinde uzun süredir devam eden KIRIK ve DALLIKAVAK Tünelleri yapılıyor.

   
Bu yola Erzurum cenahından baş koyan dostlar her görüşmemizde bize sitemde bulunuyor. Sitem sizin Genel Başkan ve Cumhurbaşkanınız var bizim adamımız yok.

   
Erzurum siyasetçilerinden KIRIK ve DALLIKAVAK Tünelleri konusunda yeterli destek görememenin ezikliğini yaşıyor dostlar.

  
Ovit 6 yılda tamamlandı onun yarısı kadar olan Kırık niye bitmiyor sitemlerinde çok haklı dadaş dostlarımız.

   
Bilhassa Tahsin Bayramoğlu dostumun siyaset hizmetinde bulunduğu yıllardan beri amansız takip ve ilgisini hiç kimse unutmamalı. STK olarak ERVAK Başkanı ve usta kalem Ecz. Erdal Güzel ile Gazeteci Üstadım A.Kadir Sabuncuoğlu’nun gayretlerini yakından bilirim. Amansız takipçiliklerine müteşekkirim. Âmâ yeterli mi değil elbette. Erzurum’dan seçilen siyasetçilerinde elini taşın altına sokması lazım.

   
Ovit Tüneli 14.300 metre ve 6 yılda tamamlandı hizmete açıldı.

   
7200 metre uzunluğundaki KIRIK 2015 de başladı 7 yıl oldu daha delme işlemi bitmedi.

   
Erzurum sınırlarında olan fakat yapılmazsa Ovit Tünelinin hiçbir anlamının olmadığı KIRIK Tüneli ihale yapıldığında 2018 yılında tamamlanacaktı. Gecikme, işi bırakma, iş feshi ve yeniden ihale derken iş çok gecikti.

   
14.300 m.6 yılda bitti,7200 metre 2015 den bu yana tamamlanamadı niye.

   
Bu ayıptır, beceriksizliktir. Bu ayıp Karayolları Genel Müdürlüğüne yeter. Bu süreçte Binali Yıldırım ile sonrasında atanmış Cahit Turhan, Adil Karaismailoğlu isimli üç Bakanın süreleri bitiyor KIRIK bitmiyor.

    
Sn. Adil Karaismailoğlu Bakanım, sizden önceki atanmış Bakan Cahit Turhan 9.8.2019 tarihinde İkizdere de yaptığı açıklamada aynen şunları söylemişti’’  trafik yoğunluğunun bulunduğu İyidere-İkizdere ile İkizdere şehir geçişindeki çalışmaların gelecek yıl hizmete açılacağına dikkati çekerek, "Bu neyi kazandıracak? Bu proje ile Doğu Karadeniz Bölgesi'ndeki limanların Doğu Anadolu'ya, Doğu ve Güneydoğu'daki komşularımızın sınır kapılarına daha rahat bir ulaşım sağlamış olacağız. Bölgenin ekonomisine, kalkınmasına çok önemli katkılar sağlayacak bu projenin devam eden diğer bir önemi yapısı da İspir ile Aşkale arasındaki Kırık Tüneli'dir. Kırık Tüneli'nde yüzde 55'ik bir ilerleme sağlamış bulunuyoruz’’

   
O atanmış Bakan Cahit Turhan bu açıklamayı 9.8.2019 tarihinde yapmış ve üzerinden 3 yıl geçti ve ne İkizdere Tüneli bitti ne KIRIK Tüneli nede 3100 metrelik DALLIKAVAK Tüneli. Üstelik İkizdere Tüneli 6 aydır stop etmiş.

   
Bu demektir ki atanmış Ulaştırma Bakanları olarak sözünüzü yerine getirmiyorsanız vatandaşa doğru söylemiyorsunuz.

   
Rize-Erzurum karayolu hariç bölgede yapılan başka icraatlarınız da şantiyeler devam ediyor. Devam etmesinden yanayız tabi iki ama Rize yollarında niye çalışma yok.

    
İnsanın aklına başka şeytanlıklar geliyor ama seçim yaklaşıyor o zaman sizi atayan Reise konuyu daha yakından aktaracağız bilginiz olsun.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi