Hasan KARAAHMETOĞLU
Köşe Yazarı
Hasan KARAAHMETOĞLU
 

SALARHASPOR İYİ YOLDA....

Bu pazar da  şehrimizin tek temsilcilerinden  olan ve bu sezon bal ligine çıkan Salarhaspor takımının maçını  güzel bir hava ama berbat bir saha ve zeminde izlerken bu olumsuzluklar bir yana futbol  ve oyun olarak  zevk aldık.. Yılllardır bu takımın  kahrını çeken  amatör lig den  bu yerlere kadar maddi manevi  sorunlar ile uğraşıp bu takımı buralara getiren başta başkan Bünyamin  kardeşimiz tebrik ederim...                             Rize şehrinin bir çok büyük ilçesi hala amatörlerde yer alırken mütevazi  bir bütçe ve kadro ile  küçük bir belde olan Salarha takımının bal liginde olması gerçekten büyük başarı olup bunda emeği geçen herkesi de kutlamak gerekir..                               Maça gelince  rakibin zayıflığı ve diğer takımlarında  ne durumda olduğunu bir kenara bırakarak  oyun olarak yorumlarsak  gerçekten bu takımı hazırlayan  teknik adam Önder hocamız ve yardımcılarını da tebrik ederim.. Maç boyuncu defans ve orta saha  blokları arasında mükemmel bir uyum ,maç boyunca yapılan organize kanat  versiyonları  oyuncuların  birebir ver kaç adam eksiltme  pozisyonları  bir bal liginden çok  üst ligler de  bile görmediğimiz  oyun şablonu  vardı....Maçın başından sonuna kadar çok üstün oynayan  ev sahibi takım  da ileri uçta iyi bir forveti olsa oyun daha farklı olabilirdi... Ama burada konuk takımın kalecisinin de hakkını vermek  gerekir.Konuk takımın en iyi oyuncusu  olan kalecisi  takımını farklı bir mağlubiiyet den kurtardı diyebiliriz..                                     Sonuç olarak  Salarha takımı iyi yolda  inşaalah daha da iyi olurlar.. Tek sorun bundan sonraki maçları burada  bir daha oynamasın.. gerek seyirci  açısından gerek zemin açısından  çok kötü durumda olan  bu saha da top oynamak  cinayet olup yetkillileri de bu konuda uyarıyorum..Lütfen buraya acilen tadilat gerekiyor..      
Ekleme Tarihi: 29 Eylül 2019 - Pazar

SALARHASPOR İYİ YOLDA....

Bu pazar da  şehrimizin tek temsilcilerinden  olan ve bu sezon bal ligine çıkan Salarhaspor takımının maçını  güzel bir hava ama berbat bir saha ve zeminde izlerken bu olumsuzluklar bir yana futbol  ve oyun olarak  zevk aldık.. Yılllardır bu takımın  kahrını çeken  amatör lig den  bu yerlere kadar maddi manevi  sorunlar ile uğraşıp bu takımı buralara getiren başta başkan Bünyamin  kardeşimiz tebrik ederim...
                           

Rize şehrinin bir çok büyük ilçesi hala amatörlerde yer alırken mütevazi  bir bütçe ve kadro ile  küçük bir belde olan Salarha takımının bal liginde olması gerçekten büyük başarı olup bunda emeği geçen herkesi de kutlamak gerekir..
                             

Maça gelince  rakibin zayıflığı ve diğer takımlarında  ne durumda olduğunu bir kenara bırakarak  oyun olarak yorumlarsak  gerçekten bu takımı hazırlayan  teknik adam Önder hocamız ve yardımcılarını da tebrik ederim.. Maç boyuncu defans ve orta saha  blokları arasında mükemmel bir uyum ,maç boyunca yapılan organize kanat  versiyonları  oyuncuların  birebir ver kaç adam eksiltme  pozisyonları  bir bal liginden çok  üst ligler de  bile görmediğimiz  oyun şablonu  vardı....Maçın başından sonuna kadar çok üstün oynayan  ev sahibi takım  da ileri uçta iyi bir forveti olsa oyun daha farklı olabilirdi... Ama burada konuk takımın kalecisinin de hakkını vermek  gerekir.Konuk takımın en iyi oyuncusu  olan kalecisi  takımını farklı bir mağlubiiyet den kurtardı diyebiliriz..
                                   

Sonuç olarak  Salarha takımı iyi yolda  inşaalah daha da iyi olurlar.. Tek sorun bundan sonraki maçları burada  bir daha oynamasın.. gerek seyirci  açısından gerek zemin açısından  çok kötü durumda olan  bu saha da top oynamak  cinayet olup yetkillileri de bu konuda uyarıyorum..Lütfen buraya acilen tadilat gerekiyor..
     
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi