İsmet KÖSOĞLU
Köşe Yazarı
İsmet KÖSOĞLU
 

RİZE'DE DENİZDE HASTANEYE HAYIR-3

Deniz doldurularak Hastane yapılacak sözü kamuoyunda kabul görmüyor.  Siyasilerimiz her ne kadar yapılacak diyorsa da Rize’nin geleceği için dolgu yapılarak Hastane yapılmaması daha doğrudur.  Karada yer mi kalmadı ki deniz doldurularak hastane yapılacak.  Rizeliye denizi unutturmayın beyler.  Kamuoyu deniz dolgusu üzerinde Hastane istemiyor.    Cumhurbaşkanı en son Rize'ye geldiğinde hastane yapmak için çalışmalarımız devam ediyor fakat Hastane nerde yapılacak konusunda yer hakkında bizim gibi tedbirli davrandığı için açıklama yapmamıştı.  Bundan anladığımız Cumhurbaşkanı Deniz Doldurarak Hastane yapılsın demedi.  Reisin tamam demediği bir projede dolgu üzerinde ısrar etmek neyin nesi.  Hastane yalnız Rize için değil bölgemiz için çok önemlidir. Hastaneye karşı olunmaz. Zira insan için önce sağlık gelir. Son yıllarda bilhassa Rize’de insanımıza musallat olan çağın hastalığını saymıyorum, bu konuda önemli hastaneye ihtiyaç var.  Mevcut hastanelerimiz belki araç gereç bakımından yeterli ama doktor, hemşire ve personel eksiği var. Bu eksiklikler daha önce giderilmeli.  Hastanelerde ameliyathaneler çoğunlukla bodrum katlarda yapılır. Burada deniz seviyesinden  aşağıda sağlıklı ameliyathane olamaz düşüncesindeyim. Ameliyat olsa bile kullanılacak alet edevatlar, makineler rutubet ve nemden altı ayda hurdaya çıkar.  Gündemden düşmeyen Şehir Hastaneleri polemiği de bir tarafa. Hasta garantisi verilerek tüccar esnaf zihniyetiyle Hastane yapılacaksa hiç yapılmasın daha iyi derim.   İnsanımız hiç olmazsa sağlıkta soyulmasın. Bugünkü ekonomik zorluklar ortadayken tüccar zihniyetiyle yapılacak hastane 10 yıldızlı dahi olsa şahsım olarak yok diyorum.  Deniz doldurularak yüklenici firmalar zengin edilecek.  Yer konusunda sahil dolgusunda olmasın diye kamuoyumuzun isteği var. Merkeze 5 dakikalık uzaklıkta DÜZKÖY kaçırılmayacak fırsattır. Gelin hastaneyi burada yapın trafik konusunda şehir merkezide rahat eder.  Hastaneyi de merkeze yaparak yeniden trafik sıkıntısı yaşamayalım. Güney çevre yolu ile Düzköy’e 5 dakikada ulaşılıyor. Bu sayede deniz dolgusu yapılmaz.  Rize’nin, geleceğimizin, gençlerimizin deniz ile bağlantısını kesmeyelim. 
Ekleme Tarihi: 15 Kasım 2019 - Cuma

RİZE'DE DENİZDE HASTANEYE HAYIR-3

Deniz doldurularak Hastane yapılacak sözü kamuoyunda kabul görmüyor. 


Siyasilerimiz her ne kadar yapılacak diyorsa da Rize’nin geleceği için dolgu yapılarak Hastane yapılmaması daha doğrudur. 


Karada yer mi kalmadı ki deniz doldurularak hastane yapılacak. 


Rizeliye denizi unutturmayın beyler. 


Kamuoyu deniz dolgusu üzerinde Hastane istemiyor.   


Cumhurbaşkanı en son Rize'ye geldiğinde hastane yapmak için çalışmalarımız devam ediyor fakat Hastane nerde yapılacak konusunda yer hakkında bizim gibi tedbirli davrandığı için açıklama yapmamıştı. 


Bundan anladığımız Cumhurbaşkanı Deniz Doldurarak Hastane yapılsın demedi. 


Reisin tamam demediği bir projede dolgu üzerinde ısrar etmek neyin nesi. 


Hastane yalnız Rize için değil bölgemiz için çok önemlidir. Hastaneye karşı olunmaz. Zira insan için önce sağlık gelir. Son yıllarda bilhassa Rize’de insanımıza musallat olan çağın hastalığını saymıyorum, bu konuda önemli hastaneye ihtiyaç var. 


Mevcut hastanelerimiz belki araç gereç bakımından yeterli ama doktor, hemşire ve personel eksiği var. Bu eksiklikler daha önce giderilmeli. 


Hastanelerde ameliyathaneler çoğunlukla bodrum katlarda yapılır. Burada deniz seviyesinden  aşağıda sağlıklı ameliyathane olamaz düşüncesindeyim. Ameliyat olsa bile kullanılacak alet edevatlar, makineler rutubet ve nemden altı ayda hurdaya çıkar. 


Gündemden düşmeyen Şehir Hastaneleri polemiği de bir tarafa. Hasta garantisi verilerek tüccar esnaf zihniyetiyle Hastane yapılacaksa hiç yapılmasın daha iyi derim.  


İnsanımız hiç olmazsa sağlıkta soyulmasın. Bugünkü ekonomik zorluklar ortadayken tüccar zihniyetiyle yapılacak hastane 10 yıldızlı dahi olsa şahsım olarak yok diyorum. 


Deniz doldurularak yüklenici firmalar zengin edilecek. 


Yer konusunda sahil dolgusunda olmasın diye kamuoyumuzun isteği var. Merkeze 5 dakikalık uzaklıkta DÜZKÖY kaçırılmayacak fırsattır. Gelin hastaneyi burada yapın trafik konusunda şehir merkezide rahat eder. 


Hastaneyi de merkeze yaparak yeniden trafik sıkıntısı yaşamayalım. Güney çevre yolu ile Düzköy’e 5 dakikada ulaşılıyor. Bu sayede deniz dolgusu yapılmaz. 


Rize’nin, geleceğimizin, gençlerimizin deniz ile bağlantısını kesmeyelim. 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi