İsmet KÖSOĞLU
Köşe Yazarı
İsmet KÖSOĞLU
 

YENİ YILDA RİZE İÇİN NE İSTİYORUM

2020 yılında yazdığım bu ilkyazımda gerek geçen yıldan gerek geçmişten Rize için yapılmayan, yapılamayan hizmetlerin yapılmasını bekliyoruz. Ne bekliyorsun hizmetler yeterli değil mi denilirse en yakını hemen girişimizdeki Lojistik merkezi söylerim. Bilenler iyi bilir ki İyidere Lojistik alan yıllardır söyleniyor dünün meselesi de değil. Geçen yılın son günlerinde Rize Milletvekilimiz Muhammet Avcı Rize’de yapılacak hastane için 2020 yılının Mart ayında proje ihalesine çıkılacağı haberini verdi. Şunu iddialı söylüyorum, deniz dolgusunda Hastane yapılsın konusunda Cumhurbaşkanı okey demedi.     Son sözü söyleyecek olan Cumhurbaşkanının Hastane için alternatif yerler gösterin tavsiyesi var. Bu tavsiyeye 2019 Ağustos ayında Rize’ye geldiğinde bizzat Şahit olan değerli adamlar var.     Sn. Cumhurbaşkanım; deniz dolgusunda hastane ile boşuna uğraşılıp öncelikle müteahhitlere bedava para kazandırılmasın.2020 yılında Güney yoluna çok yakın Düzköy’de Hastane yapılsın.     Rizeliler büyük çoğunlukla deniz doldurularak Hastane istemiyor.    Ekonomik anlamda denizde yapılacak dolgu ve hafriyat parasıyla DÜZKÖY mevkiinde hastane inşaatı tamamlanır.    2020 yılında Rize’mizde mevcut Hastanelerimizin alet edevat ve hekim hemşire yönünden eksiklik çekmemesini istiyorum.     Çağımızın en tehlikeli hastalığı için daha etkili sağlık tedbirleri alınmalı, imkânlar verilmeli.     Ovit Tüneline çıkan duble yollar umarım 2020 yılında tamamlanmaya çalışılır.     Rize-Erzurum-GAP sevgi karayolunu tamamlamak için KIRIK-DALLIKAVAK tünellerinde hızla tamamlanmalı.2020 yılı önemli bu konuda önemli fırsattır.     Yapıldı yapılacak denilerek seçim zamanında afişleri asılan sonrasında rafa kaldırılan ÇAYKUR İkizdere Organik Çay Fabrikasının yapımını TÜNEL ve yol geçişi tamamlandıktan sonra bekliyoruz.     Son seçim öncesi temeli atılan ve atıldığı gibi duran İkizdere Kapalı Spor Salonunun yapılmasını dört gözle bekliyoruz.     İkizdere dağlarından akıp sahile giden DOĞALGAZ hattından taa öbür uçta Güneysu ilçesi faydalanıyor da İkizdere ilçesi niye yararlanmıyor. İkizdere’de oturanlar insan değil mi?     İkizdere’nin bir başka artısı var. Rize’de Güneysu’dan sonra AKP ye en çok OY veren ilçedir. AKP oyları niye hizmete dönmesin.     İkizdere’nin de 2020 de Doğalgaza kavuşmasını bekliyoruz.     Yeni yılın öncelikle TÜRK dünyasına ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum.
Ekleme Tarihi: 30 Aralık 2019 - Pazartesi

YENİ YILDA RİZE İÇİN NE İSTİYORUM

2020 yılında yazdığım bu ilkyazımda gerek geçen yıldan gerek geçmişten Rize için yapılmayan, yapılamayan hizmetlerin yapılmasını bekliyoruz.


Ne bekliyorsun hizmetler yeterli değil mi denilirse en yakını hemen girişimizdeki Lojistik merkezi söylerim.


Bilenler iyi bilir ki İyidere Lojistik alan yıllardır söyleniyor dünün meselesi de değil.


Geçen yılın son günlerinde Rize Milletvekilimiz Muhammet Avcı Rize’de yapılacak hastane için 2020 yılının Mart ayında proje ihalesine çıkılacağı haberini verdi.


Şunu iddialı söylüyorum, deniz dolgusunda Hastane yapılsın konusunda Cumhurbaşkanı okey demedi.

   
Son sözü söyleyecek olan Cumhurbaşkanının Hastane için alternatif yerler gösterin tavsiyesi var. Bu tavsiyeye 2019 Ağustos ayında Rize’ye geldiğinde bizzat Şahit olan değerli adamlar var.

   
Sn. Cumhurbaşkanım; deniz dolgusunda hastane ile boşuna uğraşılıp öncelikle müteahhitlere bedava para kazandırılmasın.2020 yılında Güney yoluna çok yakın Düzköy’de Hastane yapılsın.

   
Rizeliler büyük çoğunlukla deniz doldurularak Hastane istemiyor.

  
Ekonomik anlamda denizde yapılacak dolgu ve hafriyat parasıyla DÜZKÖY mevkiinde hastane inşaatı tamamlanır.

  
2020 yılında Rize’mizde mevcut Hastanelerimizin alet edevat ve hekim hemşire yönünden eksiklik çekmemesini istiyorum.

   
Çağımızın en tehlikeli hastalığı için daha etkili sağlık tedbirleri alınmalı, imkânlar verilmeli.

   
Ovit Tüneline çıkan duble yollar umarım 2020 yılında tamamlanmaya çalışılır.

   
Rize-Erzurum-GAP sevgi karayolunu tamamlamak için KIRIK-DALLIKAVAK tünellerinde hızla tamamlanmalı.2020 yılı önemli bu konuda önemli fırsattır.

   
Yapıldı yapılacak denilerek seçim zamanında afişleri asılan sonrasında rafa kaldırılan ÇAYKUR İkizdere Organik Çay Fabrikasının yapımını TÜNEL ve yol geçişi tamamlandıktan sonra bekliyoruz.

   
Son seçim öncesi temeli atılan ve atıldığı gibi duran İkizdere Kapalı Spor Salonunun yapılmasını dört gözle bekliyoruz.

   
İkizdere dağlarından akıp sahile giden DOĞALGAZ hattından taa öbür uçta Güneysu ilçesi faydalanıyor da İkizdere ilçesi niye yararlanmıyor. İkizdere’de oturanlar insan değil mi?

   
İkizdere’nin bir başka artısı var. Rize’de Güneysu’dan sonra AKP ye en çok OY veren ilçedir. AKP oyları niye hizmete dönmesin.

   
İkizdere’nin de 2020 de Doğalgaza kavuşmasını bekliyoruz.

   
Yeni yılın öncelikle TÜRK dünyasına ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi