İsmet KÖSOĞLU
Köşe Yazarı
İsmet KÖSOĞLU
 

ÇAYELİ BAKIRDA ÇALIŞMAYANA ÖDÜL VAR

Çayeli Bakır İşletmesi her yıl olduğu gibi 2020 yılında da Çalışan Gazetecileri 10 Ocak günü unutmadı.       Yıl boyu gece gündüz görevde olan gazetecileri hatırlayan tek önemli kuruluş Çayeli Bakır İşletmesidir bunu rahatlıkla söyleyebilirim.         Çayeli Bakır’a Genel Müdür Murat Güreşçi başta olmak üzere bütün çalışanlarına bizleri hatırladıkları için teşekkür ediyorum.       Programda çalışan gazetecileri ağırlayan ÇBİ yetkilileri Çayeli’ndeki Maden ocağı kapandıktan sonrada kalıcı değerler bırakmak istiyoruz dediler.         Çayeli’nde ki Madende 1980 yılından bu yana yüzlerce çalışanın istihdam edildiği büyük bir müessese var. ÇBİ iş güvenliğine çok önem veren bir kurum. İş kazalarının en minimuma indirilmiş olması bu çalışmanın eseri olsa gerek.       Çayeli Bakır İşletmesi alanında dünyadaki en güvenli ocakların başında geliyor.       Çayeli Bakırda madenden önemli çalışanın can güvenliği. Bir işletmede insana önem veriliyorsa, önce can güvenliği deniliyorsa çalışanların en huzurlu çalıştığı ortam hazırdır demektir.        Madende son 10 yılda her yönüyle en verimli dönemin yaşandığını öğrendik.                               Genel Müdür Murat Güreşçi sohbet esnasında ‘Madende iş güvenliği tehlikesi olan yerde çalışma mecburiyeti yoktur. Amirinin git çalış dediği yerde tehlike var ise çalışanımız çalışmamakta özgürdür ve tehlike olduğu yerde çalışmak istemediği için ödüllendirdiğimiz personelimiz var ’derken ne güzel bir itirafta bulunuyordu.         Birkaç yıl sonra Rezerv tükendiğinde Çayeli Bakır toplum ve çevre için çalışanlarını eğiterek kalıcı değerler bırakmak istiyor.       Çayeli Bakır İşletmesinin bulunduğu Madenköy ve Çayeli’nde sosyal bakımdan kişi, kurum ve kuruluşlara önemli yardımlar yaptığını biliyoruz.       Yardıma muhtaç birçok kimseye önemli yardımlar olduğunu duymak bizleri memnun ettiği gibi inanıyorum ihtiyaç sahibi kimseleri de mutlu kılmaktadır.       Atık pil ve atık yağ kutularının yaklaşık 10 yıl önce Çayeli Bakıra yerleştiğini Genel Müdürü Güreşçi’nin sunumunda öğrendik.       Maden çıkarırken bölge ekonomisine de önemli katkıda bulunan ÇBİ Gazeteciler Gününde bizleri unutmadığı için bir kez daha teşekkür ediyorum. 
Ekleme Tarihi: 21 Ocak 2020 - Salı

ÇAYELİ BAKIRDA ÇALIŞMAYANA ÖDÜL VAR

Çayeli Bakır İşletmesi her yıl olduğu gibi 2020 yılında da Çalışan Gazetecileri 10 Ocak günü unutmadı. 

    
Yıl boyu gece gündüz görevde olan gazetecileri hatırlayan tek önemli kuruluş Çayeli Bakır İşletmesidir bunu rahatlıkla söyleyebilirim. 
 

     
Çayeli Bakır’a Genel Müdür Murat Güreşçi başta olmak üzere bütün çalışanlarına bizleri hatırladıkları için teşekkür ediyorum.
 

    
Programda çalışan gazetecileri ağırlayan ÇBİ yetkilileri Çayeli’ndeki Maden ocağı kapandıktan sonrada kalıcı değerler bırakmak istiyoruz dediler. 
 

     
Çayeli’nde ki Madende 1980 yılından bu yana yüzlerce çalışanın istihdam edildiği büyük bir müessese var. ÇBİ iş güvenliğine çok önem veren bir kurum. İş kazalarının en minimuma indirilmiş olması bu çalışmanın eseri olsa gerek.
 

    
Çayeli Bakır İşletmesi alanında dünyadaki en güvenli ocakların başında geliyor.
 

    
Çayeli Bakırda madenden önemli çalışanın can güvenliği. Bir işletmede insana önem veriliyorsa, önce can güvenliği deniliyorsa çalışanların en huzurlu çalıştığı ortam hazırdır demektir.
 

     
Madende son 10 yılda her yönüyle en verimli dönemin yaşandığını öğrendik.                       
 

     
Genel Müdür Murat Güreşçi sohbet esnasında ‘Madende iş güvenliği tehlikesi olan yerde çalışma mecburiyeti yoktur. Amirinin git çalış dediği yerde tehlike var ise çalışanımız çalışmamakta özgürdür ve tehlike olduğu yerde çalışmak istemediği için ödüllendirdiğimiz personelimiz var ’derken ne güzel bir itirafta bulunuyordu.
 

      
Birkaç yıl sonra Rezerv tükendiğinde Çayeli Bakır toplum ve çevre için çalışanlarını eğiterek kalıcı değerler bırakmak istiyor.
 

    
Çayeli Bakır İşletmesinin bulunduğu Madenköy ve Çayeli’nde sosyal bakımdan kişi, kurum ve kuruluşlara önemli yardımlar yaptığını biliyoruz.
 

    
Yardıma muhtaç birçok kimseye önemli yardımlar olduğunu duymak bizleri memnun ettiği gibi inanıyorum ihtiyaç sahibi kimseleri de mutlu kılmaktadır.
 

    
Atık pil ve atık yağ kutularının yaklaşık 10 yıl önce Çayeli Bakıra yerleştiğini Genel Müdürü Güreşçi’nin sunumunda öğrendik. 
 

   
Maden çıkarırken bölge ekonomisine de önemli katkıda bulunan ÇBİ Gazeteciler Gününde bizleri unutmadığı için bir kez daha teşekkür ediyorum.
 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi