Osman KÖSEOĞLU
Köşe Yazarı
Osman KÖSEOĞLU
.
 

GEZİ TERÖR OLAYLARI AKLANIP 2. BİR YARGI DARBESİ YAPILMIŞTIR !..

28 Mayıs 2013'te İstanbul'da başlayan ve tüm yurda yayılan GEZİ Terör olaylarında yaklaşık 350'ye yakın ev, 600 Araç binlerce ağaç ve doğaya zarar  verilerek doların 1,70 lira olduğu Faizin 4.5  olup IMF ile bütün bağların kesildiği, Türkiye'nin tam atağa geçeceği bir sırada bu olaylar patlak vererek, ülkemiz 157 milyar dolar gibi büyük bir zarara uğrayarak, Saros ve küreselciler ilk mesajı vererek 15 Temmuz’un fitilini ateşlediler…    Gezi parkından medet bulamayan Türkiye düşmanları, tarihe 17/25 Aralık yargı darbesi diye geçen o karanlık günlerin fitilini ateşleyerek yargı eliyle Türkiye Cumhuriyeti'nin seçilmiş Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan ve yakınlarını gözaltına alıp bir nevi 15 Temmuz'un ön hazırlık çalışmaları, FETÖ terör örgütü ile yapılmaya çalışılmıştır..    Yargı darbesi ile de amacına ulaşamayan Vatan haini FETÖ terör örgütü ve yandaşları küreselciler, bu sefer hepimizin malumu olduğu gibi, 15 Temmuz gecesi milletimizin vergileriyle devletimizi savunmak için alınan uçaklar, helikopterler, tanklar, beyinleri satılmış karılarını kataloglardan seçen VATAN hainleri tarafından  silahsız   Vatandaşlarımızın üzerine sürülerek adeta bir katliam yaşanmıştır..    15 Temmuz gecesi İstiklal Savaşı veren bu kahraman Türk milleti, 250 şehit ,2500 gazi vererek bu vatan hainlerinin emellerini bir kez daha sekteye  uğratmıştır..    Ama aradan geçen yıllara rağmen başta FETÖ'nün siyasi ayağı olmak üzere, Bürokraside toplumun, her alanında maalesef kriptolar yerlerini korkusuzca muhafaza etmektedirler.. Darbe tehlikesi henüz geçmiş değil, bu son zamanlarda sosyal medyada konuşulan bir konuydu ve bugün 2013 yılında 15 Temmuz'un ön hazırlığı olan Gezi Parkı terör olaylarını aklayıp başta gezinin finansörü Osman Kavala ve diğer sanıkları serbest bırakıp adeta gezi terör olaylarını aklayan bu yargıçlar derhal soruşturmalı, bu skandal  olayın gerçekleri ortaya çıkarılmalıdır.    Bu hadise 2. bir yargı darbesidir. Eğer bu olay hafife alınırsa, Çok yakın bir zamanda ikinci bir 15 Temmuz’u yaşayabiliriz...  Ama bunların unuttukları bir şey var, 15 Temmuz gecesi istiklal mücadelesine çıkan  Vatan evlatları silahsız bir şekilde bu küreselcileri vatan hainlerini durdurdular ! İkinci bir kalkışma böyle olmayacaktır. .Bu aziz millet İkinci bir kalkışma olursa, inanın nasıl dedeleri Ege'de denize dökülmüşse aynı akıbete onlarda uğrayacaktır...    
Ekleme Tarihi: 19 Şubat 2020 - Çarşamba

GEZİ TERÖR OLAYLARI AKLANIP 2. BİR YARGI DARBESİ YAPILMIŞTIR !..

28 Mayıs 2013'te İstanbul'da başlayan ve tüm yurda yayılan GEZİ Terör olaylarında yaklaşık 350'ye yakın ev, 600 Araç binlerce ağaç ve doğaya zarar  verilerek doların 1,70 lira olduğu Faizin 4.5  olup IMF ile bütün bağların kesildiği, Türkiye'nin tam atağa geçeceği bir sırada bu olaylar patlak vererek, ülkemiz 157 milyar dolar gibi büyük bir zarara uğrayarak, Saros ve küreselciler ilk mesajı vererek 15 Temmuz’un fitilini ateşlediler…

 

 Gezi parkından medet bulamayan Türkiye düşmanları, tarihe 17/25 Aralık yargı darbesi diye geçen o karanlık günlerin fitilini ateşleyerek yargı eliyle Türkiye Cumhuriyeti'nin seçilmiş Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan ve yakınlarını gözaltına alıp bir nevi 15 Temmuz'un ön hazırlık çalışmaları, FETÖ terör örgütü ile yapılmaya çalışılmıştır..

 

 Yargı darbesi ile de amacına ulaşamayan Vatan haini FETÖ terör örgütü ve yandaşları küreselciler, bu sefer hepimizin malumu olduğu gibi, 15 Temmuz gecesi milletimizin vergileriyle devletimizi savunmak için alınan uçaklar, helikopterler, tanklar, beyinleri satılmış karılarını kataloglardan seçen VATAN hainleri tarafından  silahsız   Vatandaşlarımızın üzerine sürülerek adeta bir katliam yaşanmıştır..

 

 15 Temmuz gecesi İstiklal Savaşı veren bu kahraman Türk milleti, 250 şehit ,2500 gazi vererek bu vatan hainlerinin emellerini bir kez daha sekteye  uğratmıştır..

 

 Ama aradan geçen yıllara rağmen başta FETÖ'nün siyasi ayağı olmak üzere, Bürokraside toplumun, her alanında maalesef kriptolar yerlerini korkusuzca muhafaza etmektedirler..

Darbe tehlikesi henüz geçmiş değil, bu son zamanlarda sosyal medyada konuşulan bir konuydu ve bugün 2013 yılında 15 Temmuz'un ön hazırlığı olan Gezi Parkı terör olaylarını aklayıp başta gezinin finansörü Osman Kavala ve diğer sanıkları serbest bırakıp adeta gezi terör olaylarını aklayan bu yargıçlar derhal soruşturmalı, bu skandal  olayın gerçekleri ortaya çıkarılmalıdır.

 

 Bu hadise 2. bir yargı darbesidir. Eğer bu olay hafife alınırsa, Çok yakın bir zamanda ikinci bir 15 Temmuz’u yaşayabiliriz...

 Ama bunların unuttukları bir şey var, 15 Temmuz gecesi istiklal mücadelesine çıkan  Vatan evlatları silahsız bir şekilde bu küreselcileri vatan hainlerini durdurdular ! İkinci bir kalkışma böyle olmayacaktır. .Bu aziz millet İkinci bir kalkışma olursa, inanın nasıl dedeleri Ege'de denize dökülmüşse aynı akıbete onlarda uğrayacaktır...

 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi