Prof.Dr.Şaban ŞİMŞEK
Köşe Yazarı
Prof.Dr.Şaban ŞİMŞEK
 

Ne kadar AHLAKSIZ BİR MİLLET OLDUK! Yazıklar olsun!

Biz böyle değildik... Dinimiz böyle demiyor... Örfümüz böyle demiyor... Hepimizi ailesinde olan şehit dedelerimiz böyle demiyor... Vicdansızlık Altta kalanın canı çıksın Merhametsizlik Fırsatçılık Haksız kazanç Hırsızlık Haram Zıkkım Küçük bir örnek; Biz göz muayenelerini, biomikrodkopta neredeyse yüzyize temas vaziyetinde yapıyor, hasta ile adeta ortak nefes alıyoruz. Yarın (pazartesi biz evde karantinada değil iş başındayız!)muayene ederken basit maske ile biz yüzümüzü örtelim, hastalara da verelim yüzlerine örtsünler diyoruz da... Bırakalım onlara vermeyi “bizim ameliyata girmek için bile giyeceğimiz maskelerde sıkıntı var!!? Satıcı firmalar hastanelere maske vermiyor, çünkü 1 tl yerine 20-30 tl’ye dışarıda satıyor!!? Onlara sorsan ellerinde yok!? Oysa bir aydır harıl harıl makineleri çalışıyor! Hastanedekiler mevcut maskeler de büyük ölçüde bitti ya da ortadan kayboldu!?? Ve ben klinik şefi olarak doktor arkadaşlarıma, gencecik asistanlarıma, evlatlara, kimsenin korkudan evinden çıkmadığı bir ortamda, “poliklinik yap, hastayı yüzyüze çıplak muayene et” demek durumundayım!!? Tabii ben de dahilim buna. Ve şu an Maske talep eden doktor kardeşlerimin mesajlarına cevap veremiyorum! Şimdi... “Allah aşkına doktorun canı can değil mi?” Demeyeceğim, biz zaten hayatımızı adadık bu mesleğe. Bize bir şey olmaz diyelim(!) de bu ahlaksız tüccarlar ne diyelim? Ha keza gıda stokçuları, sürsaj yapanlar!?? Hiç beddua etmem ama burada edeceğim; Allah o paraların hayrını size göstermesin.
Ekleme Tarihi: 15 Mart 2020 - Pazar

Ne kadar AHLAKSIZ BİR MİLLET OLDUK! Yazıklar olsun!

Biz böyle değildik...


Dinimiz böyle demiyor...


Örfümüz böyle demiyor...


Hepimizi ailesinde olan şehit dedelerimiz böyle demiyor...


Vicdansızlık

Altta kalanın canı çıksın

Merhametsizlik

Fırsatçılık

Haksız kazanç

Hırsızlık

Haram

Zıkkım


Küçük bir örnek;


Biz göz muayenelerini, biomikrodkopta neredeyse yüzyize temas vaziyetinde yapıyor, hasta ile adeta ortak nefes alıyoruz.


Yarın (pazartesi biz evde karantinada değil iş başındayız!)muayene ederken basit maske ile biz yüzümüzü örtelim, hastalara da verelim yüzlerine örtsünler diyoruz da...


Bırakalım onlara vermeyi “bizim ameliyata girmek için bile giyeceğimiz maskelerde sıkıntı var!!?


Satıcı firmalar hastanelere maske vermiyor, çünkü 1 tl yerine 20-30 tl’ye dışarıda satıyor!!? Onlara sorsan ellerinde yok!? Oysa bir aydır harıl harıl makineleri çalışıyor!


Hastanedekiler mevcut maskeler de büyük ölçüde bitti ya da ortadan kayboldu!??


Ve ben klinik şefi olarak doktor arkadaşlarıma, gencecik asistanlarıma, evlatlara, kimsenin korkudan evinden çıkmadığı bir ortamda, “poliklinik yap, hastayı yüzyüze çıplak muayene et” demek durumundayım!!? Tabii ben de dahilim buna.


Ve şu an Maske talep eden doktor kardeşlerimin mesajlarına cevap veremiyorum!


Şimdi...

“Allah aşkına doktorun canı can değil mi?” Demeyeceğim, biz zaten hayatımızı adadık bu mesleğe. Bize bir şey olmaz diyelim(!) de bu ahlaksız tüccarlar ne diyelim?


Ha keza gıda stokçuları, sürsaj yapanlar!??


Hiç beddua etmem ama burada edeceğim; Allah o paraların hayrını size göstermesin.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi