Osman DEMİR
Köşe Yazarı
Osman DEMİR
 

Hain ve alçak FETÖ'cünün yakını akrabası vs olmaz.

15 Temmuzdan sonra, artık ne hizmet kaldı nede cemaat. Başı abd ye bağlı tam hain, namussuz ve alçak bir örgüt var. Bu işbirlikçi terör örgütünün her şeyi yapabilecek beyinsiz, kurşun askerleri var. Burada ne Ahmet, ne Mehmet, ne Ayşe YOKTUR, TEK KAFA TEK BEYİN OLARAK FETÖ VARDIR. Bu hain örgütün mensupları yada sempatizanlarının hepsi tamı tamına aynı kafada, aynı mantıktadır. Hepsinin beyni tamamen aynıdır, en ufak bir farkları yoktur. Oğlun, kardeşin, kuzenin veya akraban olması hiçbir şeyi değiştirmez. Katmerli haindir, Merhametle veya yakınlık duygusu ile bakanlar büyük yanlıştadır.         15 temmuzda kime ne ne emir ve görev verildiyse hiç biri reddetmedi, itiraz etmedi ,tastamam yerine getirdi. 3 Helikopter dolusu, SAT komandosu sözde asker, hain, ülkenin cumhurbaşkanını yatağında öldürme emrini aldıklarında, 40 kişiden tek bir tanesi ''hayır'' dedi mi? Demedi diyemez. Babanı öldür deseler hiç tereddütsüz onuda yaparlar. Onlara emir veren şarlatan köpeğin kutsallığına inanıp iman etmişlerdir. Gözleri başka hiçbir şeyi görmez, kulakları başka hiçbir şeyi dinlemez. Kimisine uçaktan bomba atma, kimisine silahla vurma, kimisine tankı sürme vb. emirleri verildi. Sonuçta örgüt böyle çalışır. Hepsi de 251 kişinin katili, 2000 gaziyi vuranlardır. İstiisnasız hepsi TÜRKİYE' Yİ işgal ettirmek için kendine düşen görevi eksiksiz yerine getirmiştir. İkinci bir kalkışma olsaydı yine hiç gözünü kırpmadan aynı şekilde davranacaklardı. Biz vatandaşa düşen görev, bu hainlere acımamak, onları korumamak ve onlarla tam savaş etmektir. Bu askerlikten daha önemli bir vatan görevidir. Bulundukları konum, icra ettikleri göreve göre onların suçlarının cezalarını belirleyecek olan yargıdır. Suçun büyüklüğüne göre yöneten, idare edenlere müebbet ölüm, bombayı atan, ve silahla vuranlara 20 yıl, 30 yıl, geri hizmette olanlara 10 yıl verir, o yargının işidir. Vatanını dinini seven, adaletli ve vicdan sahibi herkes haini hain bilip gereğini yapmak mecburiyetindedir.. 
Ekleme Tarihi: 03 Eylül 2020 - Perşembe

Hain ve alçak FETÖ'cünün yakını akrabası vs olmaz.

15 Temmuzdan sonra, artık ne hizmet kaldı nede cemaat. Başı abd ye bağlı tam hain, namussuz ve alçak bir örgüt var. Bu işbirlikçi terör örgütünün her şeyi yapabilecek beyinsiz, kurşun askerleri var. Burada ne Ahmet, ne Mehmet, ne Ayşe YOKTUR, TEK KAFA TEK BEYİN OLARAK FETÖ VARDIR. Bu hain örgütün mensupları yada sempatizanlarının hepsi tamı tamına aynı kafada, aynı mantıktadır. Hepsinin beyni tamamen aynıdır, en ufak bir farkları yoktur. Oğlun, kardeşin, kuzenin veya akraban olması hiçbir şeyi değiştirmez. Katmerli haindir, Merhametle veya yakınlık duygusu ile bakanlar büyük yanlıştadır.

       
15 temmuzda kime ne ne emir ve görev verildiyse hiç biri reddetmedi, itiraz etmedi ,tastamam yerine getirdi. 3 Helikopter dolusu, SAT komandosu sözde asker, hain, ülkenin cumhurbaşkanını yatağında öldürme emrini aldıklarında, 40 kişiden tek bir tanesi ''hayır'' dedi mi? Demedi diyemez. Babanı öldür deseler hiç tereddütsüz onuda yaparlar. Onlara emir veren şarlatan köpeğin kutsallığına inanıp iman etmişlerdir. Gözleri başka hiçbir şeyi görmez, kulakları başka hiçbir şeyi dinlemez. Kimisine uçaktan bomba atma, kimisine silahla vurma, kimisine tankı sürme vb. emirleri verildi. Sonuçta örgüt böyle çalışır. Hepsi de 251 kişinin katili, 2000 gaziyi vuranlardır. İstiisnasız hepsi TÜRKİYE' Yİ işgal ettirmek için kendine düşen görevi eksiksiz yerine getirmiştir. İkinci bir kalkışma olsaydı yine hiç gözünü kırpmadan aynı şekilde davranacaklardı. Biz vatandaşa düşen görev, bu hainlere acımamak, onları korumamak ve onlarla tam savaş etmektir. Bu askerlikten daha önemli bir vatan görevidir. Bulundukları konum, icra ettikleri göreve göre onların suçlarının cezalarını belirleyecek olan yargıdır. Suçun büyüklüğüne göre yöneten, idare edenlere müebbet ölüm, bombayı atan, ve silahla vuranlara 20 yıl, 30 yıl, geri hizmette olanlara 10 yıl verir, o yargının işidir. Vatanını dinini seven, adaletli ve vicdan sahibi herkes haini hain bilip gereğini yapmak mecburiyetindedir.. 
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi