Hasan KARAAHMETOĞLU
Köşe Yazarı
Hasan KARAAHMETOĞLU
 

Ankara'da Gol Çok Kazanan Yok.

Ç.Rizespor da beraberlik serisi devam ediyor. son üç maçında berabere kalan ekibimiz  Ankara deplasmanın da özellikle ilk yarıda farklı kazanabileceği maçı son dakikalar da penaltı golü ile beraberliği kurtardı...                 Maça çok etkili başlayan ekibimiz ilk yarı boyunca ev sahibine fırsat vermedi..Önde basıp rakibine çıkma fırsatı vermeyen atmacalar çok farklı kazanabileceği  maçı ilk yarıda   erken bitirebilirdi..Ama nedense bu öne geçip de  daha sonra geriye  yaslanma hastalığımız dan bir türlü kurtaramadık...Aslında ev sahibi Ankaragücü takımının iki bek kenar oyuncusu cezalı durumda olup burada görev yapan iki genç  oyuncu özellikle ilk yarıda  çok aksamasına rağmen bunlardan da yararlanamadık.  Diğer taraf dan Okan hoca şu oyuncu değişikliklerini biraz daha erken  yapsa  maç daha farklı olabilir... Sakatlık dan çıkıp oynamaya başlayan Musa çağıran  da özellikle ikinci yarıda fizik kondisyonu olarak anormal bir düşme oluyor.Bir devrelik oyuncu olup bu oyuncu daha önce oyundan alınması gerekirdi...Yine sağ bek Morozıuk çok kötü olup tüm rakip ataklar  onun tarafından geldi...bu oyuncunun yerine de Abdullah,Orhan  veya Koray alınabilirdi..Umar daha erken oyuna girse hucum yönü de etkili olurdu.. Yenilen 2.golde büyük kademe hatası vardı...Samudio önceki maçlara göre oldukça etkiliydi...Takımın en ucuz oyuncusu ve atom karıncası Melnjak yine klasını konuşturdu.. Awazium gördüğü sarı kart ile  cezalı duruma düştü.. Her türlü eleştiriye rağmen ilk yarıda on iki puan ile bu lig de düştü gözü ile bakılan bu takımın  kırk puan toplaması  büyük başarı olup bu takımı tebrik etmek yine  görevimizdir.. Ev sahibi Ankaragücü takımı da  ilk yarı sonun da son anda yapmış olduğu  transferlerin  bizim takım gibi  uyum sağlaması sonucu lig de kaldı..  Maçın  hakemi Suat Aslanboğa daha önceki M.H.K nin gözden çıkardığı biir hakemdi..Özellikle son dakikalarda 'var'' a  gidip  penaltıyı vermesi son haftalar da hep ''var'' dan  yanan  Ç.Rizespor için  de ilk defa doğru bir karar  vermiş oldu...
Ekleme Tarihi: 04 Mayıs 2019 - Cumartesi

Ankara'da Gol Çok Kazanan Yok.

Ç.Rizespor da beraberlik serisi devam ediyor. son üç maçında berabere kalan ekibimiz  Ankara deplasmanın da özellikle ilk yarıda farklı kazanabileceği maçı son dakikalar da penaltı golü ile beraberliği kurtardı...
               

Maça çok etkili başlayan ekibimiz ilk yarı boyunca ev sahibine fırsat vermedi..Önde basıp rakibine çıkma fırsatı vermeyen atmacalar çok farklı kazanabileceği  maçı ilk yarıda   erken bitirebilirdi..Ama nedense bu öne geçip de  daha sonra geriye  yaslanma hastalığımız dan bir türlü kurtaramadık...Aslında ev sahibi Ankaragücü takımının iki bek kenar oyuncusu cezalı durumda olup burada görev yapan iki genç  oyuncu özellikle ilk yarıda  çok aksamasına rağmen bunlardan da yararlanamadık.  Diğer taraf dan Okan hoca şu oyuncu değişikliklerini biraz daha erken  yapsa  maç daha farklı olabilir...


Sakatlık dan çıkıp oynamaya başlayan Musa çağıran  da özellikle ikinci yarıda fizik kondisyonu olarak anormal bir düşme oluyor.Bir devrelik oyuncu olup bu oyuncu daha önce oyundan alınması gerekirdi...Yine sağ bek Morozıuk çok kötü olup tüm rakip ataklar  onun tarafından geldi...bu oyuncunun yerine de Abdullah,Orhan  veya Koray alınabilirdi..Umar daha erken oyuna girse hucum yönü de etkili olurdu..


Yenilen 2.golde büyük kademe hatası vardı...Samudio önceki maçlara göre oldukça etkiliydi...Takımın en ucuz oyuncusu ve atom karıncası Melnjak yine klasını konuşturdu.. Awazium gördüğü sarı kart ile  cezalı duruma düştü..


Her türlü eleştiriye rağmen ilk yarıda on iki puan ile bu lig de düştü gözü ile bakılan bu takımın  kırk puan toplaması  büyük başarı olup bu takımı tebrik etmek yine  görevimizdir..


Ev sahibi Ankaragücü takımı da  ilk yarı sonun da son anda yapmış olduğu  transferlerin  bizim takım gibi  uyum sağlaması sonucu lig de kaldı.. 


Maçın  hakemi Suat Aslanboğa daha önceki M.H.K nin gözden çıkardığı biir hakemdi..Özellikle son dakikalarda 'var'' a  gidip  penaltıyı vermesi son haftalar da hep ''var'' dan  yanan  Ç.Rizespor için  de ilk defa doğru bir karar  vermiş oldu...
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi